Antena 3 CNN Coronavirus STB, acțiune de amploare după coronavirus

STB, acțiune de amploare după coronavirus

Societatea de Transport Bucureşti SA începe, sâmbătă noapte, decontaminarea tuturor celor aproximativ 1.600 de vehicule aflate în parcul circulant.

STB, acțiune de amploare după coronavirus
Sursa foto: foto- Pexels
29 Feb 2020   •   17:01

"Procedeul utilizat este acela de a pulveriza în interiorul vehiculelor, cu ajutorul unui atomizor, o ceaţă densă de decontaminare, pe baza unei substanţe speciale care distruge virusurile. Acest proces se va desfăşura permanent şi va cuprinde, etapizat, toate vehiculele", informează STB SA într-un comunicat.

STB SA a început un program de curăţare a celor 480 de refugii, cu mobilierul aferent, borne, copertine, garduri de separare a căii de rulare etc.

Totodată, sunt curăţaţi de vegetaţie şi vopsiţi la bază aproximativ 10 la sută din cei 15.000 de stâlpi aflaţi în administrare.

STB SA face apel la călători să respecte eforturile angajaţilor şi păstreze curăţenia atât în vehicule, cât şi în staţii, dovedind un comportament şi spirit civic responsabile. În cazul în care un vehicul aflat în traseu nu corespunde din punct de vedere al curăţeniei, călătorii pot comunica acest lucru, menţionând numărul de inventar/ numărul de înmatriculare şi linia pe care circulă acesta, la email relaţ[email protected] pentru a se interveni operativ, precizează comunicatul.

×
Subiecte în articol: STB
Parteneri
Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Un pilot a leșinat!
x close