Antena 3 CNN Coronavirus Viorel, un pompier din Cernavoadă, a murit la 49 de ani din cauza coronavirusului. „Drum bun, camarade!”

Viorel, un pompier din Cernavoadă, a murit la 49 de ani din cauza coronavirusului. „Drum bun, camarade!”

Viorel, un pompier din Cernavoadă, a murit la 49 de ani, după ce a pierdut lupta cu coronavirusul.

Viorel, un pompier din Cernavoadă, a murit la 49 de ani din cauza coronavirusului. „Drum bun, camarade!”
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Apr 2020   •   10:40

Anunțul a fost făcut de colegii săi pe pagina de Facebook „Pompieri Români”.

„Un camarad pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor..

În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor contănțenii, care au pierdut un camarad de nadejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit.

Cu profundă tristețe, anunțăm încetarea din viață, în această dimineață, a plt.adj. Viorel Dimboi, la numai 49 de ani.
Încadrat la Detașamentului de Pompieri Cernavodă / ISU Constanta , camaradul nostru a pierdut lupta în linia întâi, cu perfidul virus SARS-CoV-2.

În cariera sa, #Viorel a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, suflet eroule, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, camarazii tăi îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, #Viorel, drum bun, camarade!”

"La moarte numai corpul moare.Viața nu moare,nici conștiința,nici realitatea.Iar viața nu este niciodată atât de vie ca după moarte.Pompierii nu mor niciodată,ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat...Să ne rugăm pentru camaradul Viorel Dimboi, să-l cinstim cu demnitate, cu onoare...și suntem datori să nu-l uităm!!"

 

×
Subiecte în articol: coronavirus pompier mort
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close