Antena 3 CNN Economic Auto Accident în lanţ în judeţul Constanţa. Un autocar şi trei maşini au fost implicate în carambol

Accident în lanţ în judeţul Constanţa. Un autocar şi trei maşini au fost implicate în carambol

Accident în lanţ în judeţul Constanţa. Un autocar şi trei maşini au fost implicate în carambol
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    10 Aug 2011   •   10:47

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier în lanţ, care a implicat un autocar şi alte trei maşini, între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, în judeţul Constanţa, miercuri dimineaţa.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, Carmen Şerbănescu, a declarat că vitimele nu au suferit leziuni grave, fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, transmite Agerpres.

Niciuna dintre persoanele rănite nu provine dintre turiştii din autocar, ci din cele trei autoturisme accidentate în lanţ. Autocarul era o cursă Botoşani-Mangalia.

Din primele verificări efectuate a reieşit că şoferul autocarului de Botoşani nu a păstrat distanţa regulamentară şi a intrat într-un autoturism care circula în faţa sa. Acesta a lovit apoi o altă maşină, iar aceasta a ricoşat într-un autoturism de pe acelaşi sens.Toate cele patru mijloace de transport circulau în acelaşi sens, dinspre Constanţa către Mangalia.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close