Antena 3 CNN Economic Auto Ceaţă pe drumurile naţionale. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate

Ceaţă pe drumurile naţionale. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate

Ceaţă pe drumurile naţionale. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate
Sursa foto: drum in ceata
21 Ian 2009   •   08:44

Circulaţia rutieră pe mai multe şosele naţionale se desfăşoară cu dificultate, din cauza ceţii dense. Vizibilitatea pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este de aproximativ 100 de metri, pe tronsonul cuprins între kilometrii 11 şi 36, anunţă Agerpres.
Şi în judeţul Ialomiţa se circulă greu din cauza ceţii. Pe DN 2 Bucureşti - Urziceni şi DN 2A Urziceni - Slobozia - Ţăndărei,vizibilitatea este cuprinsă între 50 şi 100 de metri.
În judeţul Giurgiu nu se vede, pe alocuri, mai departe de 50 de metri, pe DN 5 Giurgiu - Bucureşti, DN 6 Alexandria - Bucureşti, DN 41 Giurgiu - Olteniţa şi DN 61 Giurgiu - Crevedia. Aceeaşi situaţie se semnalează şi în judeţul Suceava, pe DN 17 Poiana Stampei - Vatra Dornei, în judeţul Brăila, pe DE 584 Brăila - Slobozia şi DN 2B Brăila - Buzău, în Dâmboviţa pe DN 7 şi în Neamţ, pe DE 85.
Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Direcţia Poliţiei Rutiere le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu multă prudenţă şi cu viteză adaptată condiţiilor de drum.
Ceaţa nu afectează doar traficul rutier, ci şi pe cel maritim: începând cu ora 00.30, portul Midia a fost închis.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close