Antena 3 CNN Economic Auto Dacia a început deja lucrul la un nou automobil. Gama ar putea număra zece modele

Dacia a început deja lucrul la un nou automobil. Gama ar putea număra zece modele

Dacia a început deja lucrul la un nou automobil. Gama ar putea număra zece modele
03 Mar 2010   •   20:35

?Avem în planul Renault reînnoirea gamei Logan, Logan MCV şi Sandero?, a declarat miercuri, la Geneva, Patrick Pelata, directorul delegat pentru operaţiuni al grupului Renault, citat de Mediafax. Potrivit sursei citate, gama Dacia ar putea număra zece modele de vehicule iar procesul de dezvoltare al următorului model a luat deja startul.

Pelata a precizat şi că nu exclude producţia unui automobil de clasă mică şi că viitoarele maşini vor avea un design mai modern decât precedentele generaţii şi vor fi concepute pentru industrializare în mai mult de zece uzine.

"În ceea ce priveşte furnizorii, aceştia vor primi cereri de ofertă pentru a livra piese către toate centrele de producţie, nu doar pentru cel din România. Operaţiunea trebuie gândită cât mai bine, pentru că Dacia începe să aibă concurenţi, precum Toyota, care va produce ceea ce putem numi un antilogan, care va fi fabricat în India, China, Brazilia şi Rusia", a spus Pelata, citat de Mediafax.

El a mai precizat că grupul Dacia anticipează o creştere a mărcii în Europa de peste 50%. Marţi, la Geneva Dacia a lansat Duster, primul SUV al mărcii. În afara acestuia, Dacia produce şase modele de maşini, mai precis: Logan Berlină, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick-up, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia Dacia Duster
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close