Antena 3 CNN Economic Auto Dacia anunţă o nouă întrerupere a producţiei, între 20 şi 21 noiembrie

Dacia anunţă o nouă întrerupere a producţiei, între 20 şi 21 noiembrie

Dacia anunţă o nouă întrerupere a producţiei, între 20 şi 21 noiembrie
03 Noi 2008   •   17:22

Dacia a anunţat, luni, că va întrerupe producţia în zilele de 20 şi 21 noiembrie, măsură la care constructorul auto a mai apelat pentru alte patru zile, respectiv între 30-31 octombrie şi 13-14 noiembrie. Măsura a fost adoptată ca urmare a necesităţii de adaptare a programului de fabricaţie la evoluţia pieţei auto.
Activitatea nu va fi întrerupă de însă la Centrul CKD (pachete de piese destinate exportului şi asamblării în alte uzine ? n.r.), la fabricarea pieselor de schimb, ca şi la departamentele Expediţii vehicule şi Finisări, potrivit unui comunicat Dacia, citat de Mediafax.
În acelaşi timp, producţia de cutii de viteze, precum şi alte activităţi din cadrul Uzinei Mecanice se vor desfăşura în regim normal. 8.160 de unităţi Dacia nu vor fi produse în cele şase zile de întrerupere a fabricaţiei având în vedere că producţia actuală a Dacia este de 1.360 de maşini pe zi.
Salariaţii care vor rămâne la domiciliu ca urmare a întreruperii activităţii vor fi remuneraţi cu 85% din salariul total brut, conform Contractului Colectiv de Muncă Dacia 2008, dar şi de tichetele de restaurant, corespunzând zilelor de întrerupere a activităţii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia masini autovehicule
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close