Antena 3 CNN Economic Auto Dacia declară război preţurilor pe piaţa britanică. „Le oferă cumpărătorilor ce au nevoie la preţuri incredibil de reduse”

Dacia declară război preţurilor pe piaţa britanică. „Le oferă cumpărătorilor ce au nevoie la preţuri incredibil de reduse”

Dacia declară război preţurilor pe piaţa britanică. „Le oferă cumpărătorilor ce au nevoie la preţuri incredibil de reduse”
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mar 2012   •   14:46
Jurnaliştii de la The Telegraph au publicat recent un articol elogios la adresa autoturismelor Dacia, ce urmează să fie lansate pe piaţa britanică în 2013.

Renault ar putea produce o adevărată revoluţie pe piaţa auto din Marea Britanie odată cu lansarea noului brand, scriu jurnaliştii britanici.

Maşina va fi vândută la preţuri care te vor lăsa fără cuvinte şi ar putea să elimine competiţia de pe piaţă, adaugă ziariştii din Marea Britanie.



Dacia va lansa un concept nou pe piaţa britanică, acela de „smart-buy” („achiziţie inteligentă”), prin eliminarea costurilor pentru elementele care nu sunt neapărat necesare la o maşină. Le oferă cumpărătorilor ceea ce au nevoie, la preţuri incredibil de reduse”.

SUV-ul Duster va putea fi achiziţionat la preţuri ce încep de la 10.000 de lire sterline, adică cu 6.000 de lire sterline mai puţin decât o maşină dintr-o categorie similiară”.

La începutul anilor`80, am condus unul dintre primele modele Dacia. A fost o experienţă îngrozitoare. După 30 de ani, am urcat din nou la volanul unei maşini Dacia, iar experinţa a fost una satisfăcătoare", scrie autorul articolului, Mike Rutherford.  


 

×
Subiecte în articol: Dacia Renault Marea Britanie piata auto
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close