Antena 3 CNN Economic Auto Dacia Duster, lansată în România pe 18 martie. Alain Prost va participa la eveniment

Dacia Duster, lansată în România pe 18 martie. Alain Prost va participa la eveniment

Dacia Duster, lansată în România pe 18 martie. Alain Prost va participa la eveniment
Sursa foto: Duster
09 Mar 2010   •   14:19

Primul SUV al constructorului Dacia va fi lansat oficial în România pe 18 martie, în prezenţa fostului pilot de Formula 1 Alain Prost. Dacia Duster va fi livrată în showroom-urile dealerilor din România începând cu data de 15 aprilie, informează reprezentanţii companiei citaţi de Mediafax.

Înscrierile pentru achiziţionarea unei Dacii Duster au început deja din 2 martie, iar primul client care va beneficia de SUV-ul de la Dacia va fi preşedintele României, Traian Băsescu.

Primul autoturism de teren al mărcii româneşti de automobile a intrat în Cartea Recordurilor, la începutul lunii martie, ca cel mai accesibil SUV din lume, cu un preţ de pornire de 10.500 de euro.

Dacia Duster, primul SUV din istoria mărcii a fost lansat marţi la Salonul Auto de la Geneva şi are şanse reale să ajungă cea mai vândută maşină din segmentul de piaţă din care face parte, principalul avantaj fiind preţul său convenabil.

În funcţie de dotări şi capacitate cilindrică, preturile pot ajunge la 15.600 euro (pentru versiunea cu dotări maxime şi motor diesel de 1,5 l şi 110 CP).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia lansare România
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close