Antena 3 CNN Economic Auto Dacia la Salonul de la Geneva

Dacia la Salonul de la Geneva

Dacia la Salonul de la Geneva
12 Mar 2012   •   13:41

Lodgy nu a venit singur în Elveția. A fost însoțit de noul Sandero Stepway 2 și de un exemplar din ediția limitată Duster Delsey. În plus, versiunea de competiție Lodgy Glace a fost acompaniată de campionul Alain Prost.

Fără să aibă pretenţii de vedetă, Lodgy s-a lăsat aşteptat pentru câteva minute. După descrierea succintă a calităţilor de care dispune noul model, publicul prezent la standul Dacia a fost invitat să cunoască maşina mai ales prin intermediul simţului tactil.

Iată principalele noutăți ale modelulu: Lodgy este primul autoturism Dacia care poate fi echipat cu sistemul de navigaţie şi multimedia ″MEDIA NAV″, disponibil pentru 300 de Euro cu TVA inclus. Modelul a primit cel mai nou motor turbo pe benzină cu injecţie directă de 1.2 litri cu 115 CP. Opţional, pentru versiunea Lauréate este disponibil un limitator de viteză.

Arnaud Deboeuf, responsabil de Programul Entry al Grupului Renault – prin care sunt dezvoltate şi noile modele Dacia – a precizat într-un interviu de grup cu jurnalişti români că designul lui Lodgy a fost gândit pentru a rivaliza cu maşini din segmentul MPV produse în Japonia. Mai mult decât atât, a fost anunţat şi faptul că Dacia pregăteşte o surpriză care va fi dezvăluită în toamnă.

Mai multe detalii pe TopGear.ro.

×
Subiecte în articol: Dacia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close