Antena 3 CNN Economic Auto Dacia lansează Logan MCV restilizat la Paris şi introduce VAN-ul şi Pick-Up-ul pe 18 noi pieţe

Dacia lansează Logan MCV restilizat la Paris şi introduce VAN-ul şi Pick-Up-ul pe 18 noi pieţe

Dacia lansează Logan MCV restilizat la Paris şi introduce VAN-ul şi Pick-Up-ul pe 18 noi pieţe
25 Sep 2008   •   00:30

Salonul Auto de la Paris este un eveniment important pentru directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, care a anunţat că Dacia va prezenta în Franţa modelul Logan MCV restilizat. Menţionând că data începerii comercializării maşinii şi pieţele pe care aceasta va fi disponibilă vor fi anunţate ulterior, Fourmont a mai spus că la Salon vizitatorii vor putea vedea dacă Dacia a mai pregătit vreo surpriză sau nu. 

Trei automobile Logan MCV restilizate, cu numere de înmatriculare de probe, au fost fotografiate, miercuri, pe autostrada Bucureşti - Piteşti (A1). Maşina are interiorul şi partea frontală similare cu ale Logan Sedan restilizat, iar în partea din spate se regăsesc mici modificări la nivelul barei de protecţie.

În acelaşi timp, Fourmont a declarat pentru Mediafax că Dacia va introduce modelele utilitare Logan VAN şi Logan Pick-Up pe 18 noi pieţe, până la începutul anului viitor, şi estimează că 80% din producţia totală uzinei din Mioveni, aferentă anului 2009, va fi exportată. El a adăugat că, în 2009, producţia unităţii de la Mioveni se va situa între 350.000 şi 400.000 de unităţi pe an.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia SUV Logan
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close