Antena 3 CNN Economic Auto Dacia se poate cumpăra în Italia şi pe Internet

Dacia se poate cumpăra în Italia şi pe Internet

Dacia se poate cumpăra în Italia şi pe Internet
Sursa foto: Foto: article.wn.com
16 Sep 2011   •   23:33

Dacia se vinde şi pe Internet, pentru început doar în Italia, mare amatoare de maşini româneşti. În funcţie de rezultate, sistemul va fi extins şi în alte ţări din Europa, dar nu şi la noi, deoarece pentru români este încă foarte important să vadă ce maşină cumpără, conform dealerilor.

Cu ajutorul unui laptop, clienţii pot transforma o ieşire la terasă într-o vizită la dealerul auto. În timp ce îşi termină cafeaua, cumpărătorului îi mai rămâne să aleagă magazinul de unde va ridica maşina. Cu restul de bani, se prezintă la dealer, semnează câteva acte şi apoi poate urca la volan.

Oferta Dacia pe Internet este însă limitată. Sunt disponibile doar două modele Sandero, pe benzină şi pe motorină, care costă cel mult 5.800 de euro bucata.

Italia nu a fost aleasă la întâmplare pentru vânzarea online. Acolo s-au cumpărat 22.000 de autovehicule româneşti în 2010. La noi în ţară sistemul nu va ajunge prea curând.

În România, vânzările de maşini, altele decât pe segmentul de lux, sunt în declin. Au scăzut cu 14,7% în primele şapte luni ale anului, faţă de aceeaşi perioadă a lui 2010. În acelaşi interval, am şi exportat mai puţin cu 7,7%.



×
Subiecte în articol: Dacia internet vanzare masini România
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close