Antena 3 CNN Economic Auto Dacia se pregăteşte de intrarea oficială pe piaţa britanică, cu Duster şi Sandero uşor îmbunătăţite

Dacia se pregăteşte de intrarea oficială pe piaţa britanică, cu Duster şi Sandero uşor îmbunătăţite

Dacia se pregăteşte de intrarea oficială pe piaţa britanică, cu Duster şi Sandero uşor îmbunătăţite
22 Sep 2011   •   19:16

Automobilele Dacia vor putea fi cumpărate şi în Marea Britanie din ianuarie 2013, spre bucuria, probabil, a lui James May. Cu toate că britanicii vor primi versiuni ceva mai bune din standard ale Daciilor, compania europeană se va axa în continuare pe preţul scăzut al maşinilor, încercând astfel să aibă acelaşi succes ca cel de care se bucură în Germania, unde are acum o cotă de piaţă de 3%, scrie Autoexpres.co.uk.

Primele două modele lansate în Marea Britanie vor fi Duster şi Sandero, care vor fi asamblate în Chennai, India, unde se produc şi cele destinate pieţei indiene.

În India maşinile vor purta emblema companiei mamă Renault, motiv pentru care, scriu jurnaliştii britanici, maşinile clienţilor britanici ar putea suferi unele modificări, de bun augur, precum faruri şi bare uşor diferite şi un interior mai calitativ.

În Marea Britanie Daciile vor fi vândute, deocamdată, prin reprezentanţele Renault, dar ar putea apărea şi dealeri care vor purta numele mărcii româneşti, în funcţie de cât de mare este  cererea.

„Avem ca principală ţintă cumpărătorii privaţi. Flotele nu vor beneficia de reduceri” - aceasta este strategia celor de la Renault, descrisă de Beatrice Foucher, vicepreşedintele departamentului de marketing.


×
Subiecte în articol: Dacia
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close