Antena 3 CNN Economic Auto Dacia va începe comercializarea crossover-ului Sandero Stepway în septembrie (FOTO)

Dacia va începe comercializarea crossover-ului Sandero Stepway în septembrie (FOTO)

Dacia va începe comercializarea crossover-ului Sandero Stepway în septembrie (FOTO)
07 Mai 2009   •   16:38

Dacia a prezentat, joi, la Barcelona, primul crossover din istoria mărcii: Sandero Stepway. Modelul va fi comercializat începând cu luna septembrie pe majoritatea pieţelor europene, iar în unele state comenzile vor putea fi preluate de la sfârşitul lunii iunie. Data începerii comercializării în România nu a fost menţionată şi urmează să fie comunicată ulterior.

Dacia Sandero Stepway va fi echipată cu o motorizare pe benzină de 1,6 litri şi 90 CP şi cu o motorizare diesel dCi de 70 CP, care beneficiază şi de semnătura Dacia Eco. Consumul afişat în ciclu mixt este de 7,6l/100 km (pentru versiunea pe benzină) şi, respectiv, de 5,3l/100 km (pentru versiunea diesel).

Altfel, "peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricaţia modelului sunt reciclate, iar 95% din masa totală a vehiculului poate fi reciclată la sfârşitul ciclului de viaţă", se arată pe site-ul oficial al companiei Dacia.

Dacia Sandero Stepway, care va avea o garanţie de trei ani, în limita a 100.000 de kilometri, are 4,02 metri lungime, o lăţime de 1,99 metri şi o gardă la sol de 17 centimetri. Modelul este uşor înălţat faţă de Sandero şi are bare de protecţie în faţă, spate şi lateral modificate. Volumul portbagajului măsoară 320 de litri, iar în cazul în care bancheta este rabatată capacitatea de încărcare ajunge la 1.200 de litri.

La capitolul dotări putem menţiona că maşina este echipată cu două airbag-uri frontale (pentru şofer şi pasager), ABS cu repartitor electronic de frânare şi asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU). Sandero Stepway este diponibil cu trei culori metalizate (Gris Platine, Gris Comete şi Rosu de Foc - foto).





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia Sandero Dacia auto
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close