Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trafic în condiţii de ceaţă densă în Bucureşti şi alte şapte judeţe

Infotrafic. Trafic în condiţii de ceaţă densă în Bucureşti şi alte şapte judeţe

Infotrafic. Trafic în condiţii de ceaţă densă în Bucureşti şi alte şapte judeţe
Sursa foto: infotrafic
19 Noi 2009   •   09:19

Probleme din cauza ceţii, joi dimineaţă, pe mai multe şosele din ţară. Vizibilitatea redusă a îngreunat circulaţia pe mai multe drumuri naţionale. Ceaţa a acoperit şi Aeroportul Otopeni, dar traficul se aerian se desfăşoară deocamdată normal.

Ceaţa densă a afectat traficul rutier pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, dar şi pe drumurile din judeţele Dolj sau Alba. Vizibilitate redusă, sub 50 de metri, este în judeţul Gorj, pe DE79 în zona Rovinari, în judeţul Argeş, pe DN7 în Piteşti la limită cu judeţul Vâlcea, pe DN6 în judeţul Mehedinţi, dar si pe DN1, între Alba Iulia şi Unirea şi DN74 între Zlatna şi Abrud. Ceaţa face ca circulaţia să fie mai dificilă în această dimineaţă şi la Borşa în Maramureş pe DN18, dar şi pe unele porţiuni ale DN1 pe raza judeţului Cluj.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţişti ca în condiţii de ceaţă densă să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire, să circule cu viteză redusă şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

Ziua de miercuri nu a fost lipsită de accidente. În Maramureş un şofer a fost la un pas să producă o tragedie. A intrat cu maşina în terasa unui local şi a reuşit să oprească abia la 2 metri de un rastel cu butelii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Ceaţa a pus probleme şi în traficul aerian. Cu toate acestea nu au fost înregistrate întârzieri la aterizarea sau decolarea avioanelor.

Tot ceaţa a făcut victime şi în judeţul Hunedoara. Cinci oameni au fost răniţi într-un accident în lanţ produs pe Drumul Naţional 7. Printre maşinile lovite s-a aflat şi autocarul echipei de baschet feminin din Braşov.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic ceata
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close