Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un microbuz s-a răsturant la Bistriţa Năsăud. Cinci oameni au fost răniţi

Infotrafic. Un microbuz s-a răsturant la Bistriţa Năsăud. Cinci oameni au fost răniţi

Infotrafic. Un microbuz s-a răsturant la Bistriţa Năsăud. Cinci oameni au fost răniţi
16 Noi 2009   •   09:38

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică seară pe Drumul Naţional 17, în judeţul Bistriţa Năsăud. Cinci oameni au ajuns la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat. Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a ajuns într-un şanţ. Un alt accident s-a produs în Capitală, unde o maşină a căzut de pe podul care face legătura cu oraşul Voluntari.

Accidentul din judeţul Bistriţa Năsăud a avut loc pe Drumul Naţional 17 între localităţile Viişoara şi Crainimat. Proprietarul unui microbuz a trimis un şofer să-i aducă la Bistriţa fata de nouă ani care se afla la bunici. După ce a luat-o pe fetiţă, şoferul a mai luat încă patru persoane la ocazie. Pe drum, din cauza vitezei şi a şoselei umede, microbuzul s-a răsturnat într-un şanţ. Pasagerii au fost transportaţi la spital. Din fericire, niciunul dintre ei nu este în stare gravă. În urma accidentului, microbuzul a fost distrus aproape în întregime.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor accidentului. Şoferul este cercetat pentru vătămare din culpă şi riscă pedeapsa cu închisoarea între 2 şi 5 ani.

În Bucureşti, din cauza ceţii şi a şoselei umede, o maşină s-a răsturnat de pe podul din apropierea oraşului Voluntari. Cei doi pasageri au ajuns la spital în urma accidentului, soţia şoferului fiind în stare gravă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: microbuz Infotrafic Voluntari
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close