Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un om a murit, iar altul a fost grav rănit, după ce au traversat strada neregulamentar

Infotrafic. Un om a murit, iar altul a fost grav rănit, după ce au traversat strada neregulamentar

Infotrafic. Un om a murit, iar altul a fost grav rănit, după ce au traversat strada neregulamentar
Sursa foto: Infotrafic
18 Mar 2009   •   08:19

O persoană şi-a pierdut viaţa, marţi seară, în Brăila, iar o alta a fost la un pas de moarte în Buşteni, după ce au încercat un gest banal: să treacă strada. Cei doi nu s-au asigurat, însă, şi s-au trezit dintr-o dată în faţa maşinilor. Unul dintre ei era fost cadru militar.

Accidentul s-a produs la ieşirea din oraşul Brăila. Victima, în vârstă de 54 de ani, era din Buzău. A fost cadru militar, dar ieşise la pensie anul trecut. Singurătatea l-a împins să se mute la Brăila, mai aproape de rude.

În timp ce se întorcea spre casă, neatenţia l-a costat scump pe bărbat.

Tot marţi, un alt accident rutier s-a petrecut la intrarea în Staţiunea Buşteni, judeţul Prahova. Un autotren care circula dinspre Ploieşti către Braşov a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar. De această dată, însă, pietonul a scăpat cu viaţă, întrucât TIR-ul circula în coloană cu viteză redusă.

Bărbatul de 50 de ani a fost transportat la spital cu fracturi la cap şi la umăr, dar din fericire starea sa este stabilă.

În urma accidentului, traficul pe DN1 a fost blocat pe ambele sensuri, timp de aproximativ o jumătate de oră.

Observator


×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close