Antena 3 CNN Economic Auto Maşinile vechi, preferatele hoţilor: Sunt mai uşor de furat

Maşinile vechi, preferatele hoţilor: Sunt mai uşor de furat

Maşinile vechi, preferatele hoţilor: Sunt mai uşor de furat
Sursa foto: Foto: oradeahub.com
29 Iun 2011   •   15:00

Bătrâna Dacie nu se mai fabrică de ani de zile, dar rămâne preferata hoţilor de maşini. Doi dintre ei au fost prinşi în timp ce încercau să dea lovitura într-o parcare din capitală. Suspecţii urmăreau doar maşini vechi pentru că erau uşor de spart şi le vindeau apoi la fier vechi. Nu ştiau că în urma lor sunt poliţiştii de la furturi auto.

Cei doi suspecţi au fost prinşi  marţi noapte de poliţişti în timp ce încercau să fure o dacie parcată pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, din sectorul 3. Tinerii, în vârstă de 24, respectiv de 25 de ani, erau urmăriţi de ceva vreme, mai ales că unul dintre ei nu este la prima ispravă de acest fel.

În ultima vreme, tot mai mulţi proprietari de maşini vechi din zonă s-au plâns că maşinile lor vechi au dispărut din faţa blocului. Suspecţii le preferau pentru că sunt uşor de furat.

Autoturismele ajungeau de fiecare dată la centrele de fier vechi din Călăraşi, pentru câteva sute de lei. Poliţiştii nu au stabilit deocamdată numărul exact al maşinilor furate. Indiferent de numărul lor, suspecţii sunt cercetaţi pentru furt calificat.


×
Subiecte în articol: Dacia masini hoti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close