Antena 3 CNN Economic Auto Cum arată noul model Dacia Duster | Va putea fi comandată din această primăvară

Cum arată noul model Dacia Duster | Va putea fi comandată din această primăvară

Dacia a prezentat noua variantă de Spring, care va putea fi comandată începând din această primăvară. Are o autonomie declarată de 220 km și va fi disponibilă în două motorizări.

Cum arată noul model Dacia Duster | Va putea fi comandată din această primăvară
Sursa foto: dacia.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2024   •   20:22

Dacia precizează despre noul model de Spring că păstrează "toate calitățile estetice care au contribuit la succesul generației precedente, aducându-le însă la un nivel superior. Cu un design complet reînnoit, mai robust, dar la fel de practic, cu un spațiu de depozitare interior excepțional pentru segmentul său, noul Spring rămâne cel mai accesibil model electric de pe piață".

Mașina electrică inovatoare poate fi comandată începând din această primăvară. Noua Dacia Spring promite o autonomie generoasă de 220 kilometri.

Cu două opțiuni de motorizare, Spring aduce versatilitate și performanță într-un pachet compact și modern.

Autovehiculul adoptă elemente de design specifice celei de-a treia generație a modelului Duster, mai exact stopurile și farurile în formă de Y.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Noul Spring oferă două opțiuni de motorizare: una cu 65 CP și cealaltă cu 45 CP. Producătorul auto a dezvăluit că modelul Spring 2024 vine echipat cu o baterie ce asigură o autonomie de 220 km, iar procesul de încărcare este rapid și eficient.

Singurul automobil 100% electric din Europa care are mai puțin de o tonă

La o stație de încărcare rapidă, folosind încărcătorul Combo CC 30Kw, vehiculul poate fi încărcat de la 20% la 80% în doar 45 de minute. Pentru versiunea cu 45 CP, Dacia a specificat că Spring-ul poate fi încărcat de la 20% la 100% în mai puțin de 11 ore, folosind o priză casnică. În plus, varianta cu 65 CP este echipată cu jante de 15.

Noua versiune de Spring va avea un portbagaj cu un volum de 308 litri, cu 6% mai mare comparativ cu modelul anterior. Mașina are o greutate de 984 de kg. 

Prețul noului automobil nu a fost încă dezvăluit, dar comenzile vor putea fi plasate începând din primăvară.

×
Subiecte în articol: Dacia Duster noua variantă masini
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close