Antena 3 CNN Economic Auto Preţurile oficiale pentru Dacia Spring. Modelul, disponibil la precomandă începând din martie

Preţurile oficiale pentru Dacia Spring. Modelul, disponibil la precomandă începând din martie

Dacia deschide precomenzile online pentru versiunea "Comfort Plus" a primului său model electric. Dacia Spring va putea fi precomandată începând cu data de 20 martie. Preţul va fi unul atractiv, iar livrările sunt programate pentru luna septembrie.

Preţurile oficiale pentru Dacia Spring. Modelul, disponibil la precomandă începând din martie
Sursa foto: Sursa foto: renault.com
de Maria Zărnescu    |    11 Mar 2021   •   12:15

Modelul Dacia Spring va fi disponibil la preţul de 18.100 Euro cu TVA inclus. Autoturismul dispunde de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V.

Dacia Spring are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

La capitolul echipamente de siguranţă, varianta "Comfort Plus" este dotată cu: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Pentru Dacia Spring, compania oferă o garanţie de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul sau de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Dacia a anunţat că modelul Spring va putea fi achiziţionat în România şi prin programul RABLA PLUS. Primele livrări ale autoturismelor vor fi programate pentru luna septembrie a acestui an. 
 

×
Subiecte în articol: Dacia masina electrica
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close