Antena 3 CNN Economic Auto Primele imagini oficiale cu noul Nissan 370Z

Primele imagini oficiale cu noul Nissan 370Z

Primele imagini oficiale cu noul Nissan 370Z
29 Oct 2008   •   16:50

După ce, la începutul acestei luni, pe drumurile de lângă Nürburgring, în Germania, şi-a făcut apariţia noul Nissan 370Z, primele imagini spion cu viitoarea generaţie a modelului nu au întârziat să apară. Astăzi, Nissan a făcut publice primele imagini oficiale ale lui 370Z. Maşina înglobează într-o măsură egală o serie de trăsături retro, cum ar fi capota mai lungă, şi, în acelaşi timp adoptează linia actualelor modele Nissan.
Interiorul noului Z are un aspect mai puternic şi modern cu comenzile centrale ceva mai înalte, un ecran generos pentru afişarea informaţiilor necesare şoferului, similar celui prezent la Infiniti. Nissan 370Z va dispune de un motor V6 de 330 cai putere (245kW).

Automobilul este mai scurt, mai lat şi mai uşor faţă de predecesorul său, prin urmare puterea motorului va fi pusă bine în valoare de noua platformă mai agilă. Debutul oficial al lui 370Z este aşteptat să aibă loc la Salonul auto de la Los Angeles din 19 noiembrie, urmând să intre în vânzare de la începutul lui 2009.


Fotografii: Worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: masina automobil fotografii
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close