Antena 3 CNN Economic Auto Stroe: Dacia, pregătită pentru "clasa mică". Duster ar putea reprezenta 20% din totalul producţiei pe 2010

Stroe: Dacia, pregătită pentru "clasa mică". Duster ar putea reprezenta 20% din totalul producţiei pe 2010

Stroe: Dacia, pregătită pentru "clasa mică". Duster ar putea reprezenta 20% din totalul producţiei pe 2010
28 Ian 2010   •   16:47

Înclinaţia consumatorilor către maşinile de clasă mică reprezintă o motivaţie puternică pentru Dacia, care este pregătită pentru producţia acestora, a declarat, joi, Constantin Stroe vicepreşedintele companiei, citat de Mediafax.

El a vorbit şi despre gama Logan, despre care a spus că, în momentul în care va fi înnoită, vor fi făcute publice şi alte noutăţi.

În privinţa primului SUV românesc, Duster, Stroe a precizat că modelul ar putea reprezenta 20% din totalul producţiei din 2010, în ultimele patru luni automobilul fiind deja produs la uzinele de la Mioveni. Vicepreşedintele Dacia a mai spus că, până acum au ieşit de pe liniile de asamblare ale fabricii mai mult de 1.000 de unităţi Duster.


"La înnoirea gamei Logan vom veni cu noi surprize. [...] Duster va avea un mare succes pe piaţa din România, mai ales în rândul sexului frumos", a spus Constantin Stroe.

Nu cu mult timp în urmă, Fabrice Cambolive, directorul comercial al Automobile Dacia, a declarat că producătorul român plănuieşte să lanseze alte două noi modele de maşini, însă nu a oferit detalii despre acestea.

La începutul lunii decembrie 2009, Dacia a lansat modelul Duster. După Sandero, Logan, Logan MCV şi vehiculele utilitare Logan VAN şi Logan Pick-Up, compania a intrat astfel şi pe piaţa autoturismelor de teren.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia Dacia Duster
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close