Antena 3 CNN Economic Auto Taxiul morţii. Trei morţi şi patru răniţi, în urma unui accident extrem de grav în Caraş-Severin

Taxiul morţii. Trei morţi şi patru răniţi, în urma unui accident extrem de grav în Caraş-Severin

Taxiul morţii. Trei morţi şi patru răniţi, în urma unui accident extrem de grav în Caraş-Severin
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Oct 2012   •   11:44
Trei oameni au murit şi patru au fost răniţi într-un accident grav, care a avut loc pe o şosea din Caraş-Severin. Un taxi plin cu pasageri s-a izbit de o maşină care distribuia ziare şi care ar fi intrat pe contrasens. Cei patru clienţi ai taximetristului ar fi trebuit să ajungă în Timişoara, la spital.

Accidentul a fost cumplit. Trei oameni au murit înainte să ajungă ambulanţa. Patru răniţi grav au fost duşi de urgenţă la spital.  Unul dintre răniţi nu a rezistat. A murit în ciuda eforturilor medicilor de a-l ţine în viaţă. La locul accidentului, poliţiştii au încercat să-şi dea seama cum a fost posibil ca maşinile să se izbească frontal.

Cel mai probabil, pasagerii taxiului mergeau la spital, la Timişoara. Aveau cu ei dosarele medicale. Cei doi tineri din maşina de presă îşi făceau doar transportul obişnuit. Nimeni nu înţelege cum au ajuns pe contrasens. 

Poliţiştii iau în clacul în acest moment şi existenţa unei defecţiuni tehnice din pricina căreia, maşina care distribuia ziare, să fi ajuns pe celălalt sens de mers.




 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close