Antena 3 CNN Economic Auto Un american a fost salvat în ultimul moment dintr-o maşină în flăcări de un poliţist, care apoi l-a arestat

Un american a fost salvat în ultimul moment dintr-o maşină în flăcări de un poliţist, care apoi l-a arestat

Un american a fost salvat în ultimul moment dintr-o maşină în flăcări de un poliţist, care apoi l-a arestat
Sursa foto: Foto: todayandtomorrow.net
30 Dec 2011   •   21:46

Un bărbat din Michigan a fost salvat dintr-o maşină în flăcări în ultimul moment de un poliţist care patrula pe o autostradă din zonă. Norocul l-a părăsit însă pe şofer când, la câteva secunde, ofiţerul l-a arestat pentru că mirosea a alcool şi nu-şi putea ţine echilibrul.

Poliţistul l-a luat pe sus pe şoferul inconştient, care nu numai că nu se grăbea să părăsească maşina cuprinsă de flăcări, dar, se pare, adormise la volan.

Chiar dacă în cătuşe, bărbatul de 32 de ani, a evitat, cu ajutorul poliţistului, ceea ce putea fi o tragedie. Experţii spun că motorul autovehiculului a luat foc după ce bărbatul l-a supraîncălzit.

Se pare că şoferul turmentat a adormit cu piciorul pe pedala de acceleraţie, şi după mai multe minute în turaţie maximă, motorul a fost cuprins de flăcări. Bărbatul se află în custodia poliţiei şi este acuzat de conducere sub influenţa alcoolului.

 


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close