Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 buchete și aranjamente de poveste recomandate pentru evenimentele din această toamnă

5 buchete și aranjamente de poveste recomandate pentru evenimentele din această toamnă

Sosirea toamnei vine întotdeauna cu motive de bucurie, iar celebrarea acestora se face cum altfel dacă nu cu un buchet de flori?

5 buchete și aranjamente de poveste recomandate pentru evenimentele din această toamnă
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Sep 2023   •   15:44

Florile sunt cel mai simplu dar pe care îl poți oferi, dar și cel mai plin de însemnătate, pentru că în gingășia lor, florile transmit cel mai frumos mesaj: ”m-am gândit la tine”. Dacă vrei și tu să oferi cele mai frumoase flori în această toamnă, dar vrei ceva distinct față de clasicele flori ambalate, iată câteva idei de buchete și aranjamente cu care poți cuceri pe oricine.

Buchete mixte

În funcție de tipul evenimentului la care participi poate fi necesar să alegi aranjamente care să se potrivească contextului. Poți fi creativ și să alegi buchete mixte de flori, realizate din flori de sezon, cu insert de verdeață. Dacă nu știi exact ce să alegi, atunci poți opta pentru o florărie cu serviciu delivrare de flori in Bucuresti, care va alege cromatica astfel încât buchetul să arate excepțional. Îl poți personaliza cu un mesaj pe cartolină, în funcție de tipul evenimentului, iar astfel vei putea oferi un buchet de flori special, potrivit pentru orice ocazie.

Flori roz, pentru că roz este lumea toată

Deși în general se preferă florile albe, pentru că acestea sunt neutre, te poți inspira în alegerea buchetului perfect din trăsăturile specifice ale persoanei căreia vrei să îi dăruiești florile. Feminitatea este exprimată cel mai adesea în tonuri de roz, așa că dacă vrei să oferi un buchet special, alege buchete de flori Maison Dadoo cu bujori, lalele sau trandafiri în nuanțe discrete de roz și derivate.

Aranjamente decorative pentru ocazii festive

Dacă vorbim despre nunți, botezuri și alte ocazii cu fast, cele mai potrivite sunt aranjamentele decorative. Acestea cuceresc prin opulență, grație și stil, dar și prin culoare și asortare. Optează pentru un aranjament cu vază sau coșuleț, în care să se regăsească flori în funcție de sezon (hortensii, trandafiri, lalele, garoafe etc.).

Hortensiile pentru aranjamente pline de diversitate

Hortensiile se potrivesc în orice context, iar delicatețea lor le face potrivite pentru orice ocazie. Ai nevoie de un buchet de flori pentru prima zi de școală? Sau de un buchet de flori pentru nunta la care ești invitat? Hortensiile sunt alegerea perfectă, deoarece acestea pot fi de diferite culori, inclusiv albastru, roz, violet, alb și roz-purpuriu.

Trandafiri și lalele, pentru doamne frumoase ca ele!

Toamna se numără bobocii, iar orice început e marcat de buchete de flori. Alege pentru sezonul de toamnă lalele delicate și trandafiri cu miresme deosebite, care să marcheze chiar și olfactiv cele mai importante momente la care participi.

Florile sunt mai mult decât buchete și aranjamente. Ele sunt un simbol al bucuriei, al începuturilor, al gândurilor de bine. Alege așadar florile potrivite pentru orice ocazie și optează pentru metode elegante de prezentare, precum buchetele și aranjamentele.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close