Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 criterii în alegerea unui camion IVECO EUROCARGO

5 criterii în alegerea unui camion IVECO EUROCARGO

Ai nevoie de o nouă flotă comercială? Sau doar un camion pentru transporturi interurbane? IVECO EUROCARGO este un camion robust, perfect pentru o gamă variată de aplicații.

5 criterii în alegerea unui camion IVECO EUROCARGO
de Georgiana Adam    |    08 Apr 2024   •   11:45

Cu o lățime redusă a cabinei și unghi de virare mare, devine alegerea perfectă pentru orice tip de afacere.Cum să selectezi modelul și configurația potrivită? Iată 5 criterii de luat în considerare pentru a-ți facilita decizia.

Adaptabilitate ideală la nevoile afacerii tale

Atunci când alegi camioane IVECO EUROCARGO, asigură-te că optezi pentru un model care se adaptează nevoilor afacerii pe care o conduci. Cunoscându-ți nevoile operaționale, poți selecta specificațiile care se potrivesc cerințelor tale.

Dacă îți desfășori activitatea mai mult în mediul urban, poți opta pentru un camion on-road. Pentru aplicațiile care necesită transport pe trasee grele, cele off-road sunt mai potrivite. Acestea dețin transmisie permanentă pe toate roțile, gheară frontală de tractare, precum și protecții speciale pentru conducere off-road.

De asemenea, camioanele prezintă diverse forme de caroserie. Poți alege camioane urbane, regionale, IVECO EUROCARGO basculabil dedicat construcțiilor, aplicații municipale precum colectarea deșeurilor, curățarea drumurilor sau servicii rutiere. 

Capacitate de încărcare și tipul de motor 

Capacitatea de încărcare și tipul de motor sunt alte două aspecte esențiale pe care să le iei în considerare atunci când alegi un camion. În funcție de specificul afacerii și tipul de mărfuri pe care le transporți, ai nevoie de camioane IVECO care să facă față volumului ridicat de marfă transportat.

Noul Eurocargo este pregătit să facă față oricărei misiuni, datorită configurațiilor sale extrem de versatile. Cu o gamă cuprinsă între 7,5 și 19 tone, șasiul său robust este ideal pentru diferite tipuri de livrări - fie ele urbane sau regionale, pentru construcții, misiuni municipale sau chiar off-road, cu varianta Eurocargo 4x4.

Datorită unui diametru de întoarcere de 11 m, care este cel mai bun din clasa sa, Eurocargo este ușor de manerat în spațiile urbane și este partenerul perfect pentru livrări în zonele populate.

Gama sa variată de ampatamente, care variază de la 2.790 mm până la 6.570 mm, împreună cu un cadru drept paralel robust, se adresează atât aplicațiilor solicitante, cât și instalării de caroserii și echipamente specializate. Aceasta face din Eurocargo unul dintre cele mai flexibile vehicule din clasa sa.

Cu peste 11.000 de combinații disponibile, Eurocargo permite clienților să specifice vehiculul perfect pentru nevoile lor, indiferent de gradul de specializare.

Confortul oferit șoferilor

Confortul șoferilor este o preocupare majoră pentru camioanele IVECO Eurocargo. Este esențial să alegi o cabină care să ofere șoferului un mediu plăcut, ergonomic și confortabil. Interiorul bine proiectat, împreună cu scaunele reglabile și sistemul de climatizare avansat, contribuie la confortul șoferului. Asigură-te că modelul ales este echipat cu tehnologii avansate, creând un mediu de lucru propice și adaptat nevoilor șoferului.

Caracteristicile noi de conectivitate aduc un plus de confort pentru șoferi și cresc eficiența în lucrul cu Eurocargo. Fiecare Eurocargo este acum echipat cu o Casetă de Conectivitate standard, făcându-l astfel cel mai conectat Eurocargo din istorie. Operatorii au acces la serviciile digitale IVECO, inclusiv la monitorizarea autocamioanelor și la diagnosticarea de la distanță, ajutând la reducerea timpilor de nefuncționare și la gestionarea eficientă a flotei prin intermediul portalului pentru clienți IVECO ON.

Un alt element nou este IVECO Driver Pal, un companion de călătorie activat vocal, construit pe tehnologia Amazon Web Services (AWS) și caracteristicile Alexa. Conceput pentru a maximiza timpul de funcționare al vehiculului, acesta ajută la planificarea rutelor și monitorizarea stării vehiculului, reducând întârzierile și timpul de nefuncționare neașteptat. Șoferii Eurocargo pot interacționa cu vehiculul prin comenzi vocale, menținându-și concentrarea pe drum.

Bugetul alocat achiziționării camionului

Fie că alegi un camion destinat transportului urban, off road sau pentru construcții, stabilește-ți un buget clar. În funcție de acesta, poți lua decizia achiziționării unui model nou sau rulat. O opțiune excelentă pentru cei cu un buget limitat este achiziționarea unor camioane rulate EUROCARGO de calitate, verificate și într-o stare excelentă.

Servicii post-vânzare și asistență service

Activând într-o industrie în care fiecare zi contează, accesul la diferite servicii post-vânzare sau asistență service este unul esențial. Alegerea unui camion IVECO presupune și să te bucuri de sprijinul specialiștilor și o rețea extinsă de service autorizat, iar aici Autoschunn Sibiu îți oferă nu doar posibilitatea de achiziționare a versiunii de camion potrivite, ci și servicii de asistență în caz de nevoie.

Serviciile Uptime sunt concepute pentru a minimiza timpul de nefuncționare al vehiculului, evitând opririle neprogramate prin monitorizarea în timp real, diagnoza la distanță și programarea mentenanței.

Serviciile de Productivitate și Eficiență asistă clienții în reducerea consumului de combustibil, optimizarea rutelor și îmbunătățirea stilului de conducere. Serviciile de Îngrijire a Șoferului și de Siguranță promovează un stil de conducere mai sigur, monitorizând performanța șoferilor și îmbunătățind siguranța lor

 În plus, gama de Piese și Accesorii oferă clienților posibilitatea de a personaliza și adapta vehiculul conform nevoilor lor specifice.

Când ai nevoie de un camion, IVECO EUROCARGO reprezintă o alegere pe care o poți face cu încredere. Fiabilitatea, performanța, confortul și versatilitatea, fac din acest vehicul o investiție inteligentă pentru numeroase aplicații.

Programează o vizită la showroom-ul Autoschunn din Sibiu, centru de vânzări și service autorizat IVECO România, și descoperă mai multe despre caracteristicile fiecărui model din gama de camioane IVECO EUROCARGO. 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close