Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 lucruri pe care să le discutați cu partenerul pentru planificarea nunții

5 lucruri pe care să le discutați cu partenerul pentru planificarea nunții

Planificarea unei nunți necesită timp, atenție, efort și multă dedicare, deoarece veți lucra la crearea zilei perfecte, împreună cu partenerul. Cu toate acestea, pot apărea situații tensionate, puncte de vedere diferite, dar este important să discutați cu persoana iubită unele aspecte cheie.

5 lucruri pe care să le discutați cu partenerul pentru planificarea nunții
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Noi 2022   •   15:11

Ca atare, în articolul de față veți vedea 5 decizii importante pe care trebuie să le luați împreună, atunci când vă planificați nunta.

1. Data nunții
Alegerea datei nunții este probabil cea mai importantă decizie atunci cand planificați evenimentul, deoarece multe lucruri depind de aceasta. Gândiți-vă cât timp va dura sa organizați totul, raportat la data pe care o alegeți și în funcție de amploarea petrecerii, dacă va fi una cu mulți invitați sau din contră. Luați în considerare bugetul și dacă va fi necesar, puteți fixa o dată mai îndepărtată, pentru a economisi mai mult. De asemenea, este important să aveți în vedere dacă doriți să vă căsătoriți la o dată specială, cum ar fi o aniversare sau într-o zi care înseamnă ceva, precum și care ar fi sezonul preferat pentru nuntă. Totodată, nu uitați să căutați cât mai repede locatii nunta, pentru a vă asigura că veți putea face petrecerea exact în locul dorit.

2. Buget
Bugetul pentru nuntă este unul dintre primele lucruri pe care, împreună cu partenerul, trebuie să le stabiliți. Astăzi, printre atâtea opțiuni și servicii, este foarte ușor să vă lăsați purtat de anumite tendințe și să deviați mult de la suma pe care v-ați propus să o cheltuiți, iar având un buget definit, vă va ajuta să nu irosiți compulsiv finanțele. Întocmiți o listă detaliată care să curpindă ceea ce aveți nevoie pentru nuntă (includeți absolut totul, chiar și unele detalii care aparent pot fi nesemnificative).

3. Locul în care se va desfășura petrecerea

Indiferent dacă ați decis să aveți petrecerea la un restaurant nunta sau într-o grădină, ar trebui să decideți locația perfectă pentru a vă organiza nunta, înainte de a merge prea departe în procesul de planificare și să nu mai găsiți disponibilitate pentru acel spațiu. Nu uitați faptul că din pricina pandemiei, multe cupluri care și-au amânat nunțile sunt în căutarea restaurantelor și a altor spații destinate desfășurării evenimentelor.

4. Lista invitaților

Oaspeții sunt o parte esențială a fiecărei nunți și a face lista persoanelor care vă vor însoți în acel moment minunat este de o importanță vitală, deoarece de acolo vor fi luate alte decizii care vor afecta alte aspecte cheie în planificarea nunții. Sunt multe puncte de revizuit în acest capitol, începând de la luarea în considerare a bugetului și până la listarea tuturor celor pe care îi doriți să vă fie aproape în acea zi. De asemenea, trebuie să luați în considerare câți invitați are fiecare dintre voi, având astfel o estimare ce va fi foarte utilă pentru stabilirea numărului total al participanților.

5. Luna de miere

Luna de miere este prima evadare din realitate, pe care o veți avea cu partenerul, după nuntă, așa ca merită să fie o vacanță de care amândoi să vă bucurați la maxim. Lăsați deoparte presiunea planificării nunții, astfel încât să puteți decide care ar fi momentul potrivit pentru luna de miere, fie imediat dupa nuntă, fie să mai așteptați până situația financiară se echilibrează. Definiți itinerariul călătoriei în funcție de lucrurile pe care le doriți să le faceți împreună, dar luați în considerare și gusturile și preferințele personale pentru a vă putea bucura amândoi de luna de miere.

Deși emoțiile pot fi copleșitoare în timpul planificării nunții, este recomandat să rămâneți ancorat în realitate, deoarece veți avea de bifat multe aspecte de pe lista cu task-urile ce trebuie a fi îndeplinite cu succes.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close