Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 lucruri pe care să le știi înainte de a-ți face un piercing în buric

5 lucruri pe care să le știi înainte de a-ți face un piercing în buric

Te-ai hotărât din timp să-ți pregătești look-ul pentru vară? Începe prin a-ți face un piercing în buric, datorită căruia te vei simți mai încrezătoare în forțele proprii și, în același timp, vei putea să îți exprimi personalitatea foarte ușor în fața celor din jurul tău!

5 lucruri pe care să le știi înainte de a-ți face un piercing în buric
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mar 2023   •   13:05

Este vorba despre o artă care a căpătat amploare în ultimii ani și la care poți apela cu încredere atunci când vrei să faci o schimbare în viața ta.

Descoperă, însă, care sunt elementele pe care să le iei în considerare înainte de a merge la salon! Mai multe despre un piercing in buric vezi aici.

Piercing în buric – când îți poți face unul?

Din punct de vedere fizic, recomandat este să fii sănătoasă atunci când vrei să-ți faci un piercing. Astfel, corpul tău va accepta mult mai ușor modificarea pe care o va suferi. În același timp, ideal este ca atunci când mergi la salon să nu fii sub niciun tratament, care ar putea interfera cu perioada ta de vindecare! De asemenea, piercing-urile nu sunt recomandate pentru femeile însărcinate, așa că ține cont și de acest aspect!

Ce modele de bijuterii ai la dispoziție?

În ceea ce privește bijuteriile din care poți alege, ai la dispoziție sute de modele deosebite de pierce-uri. De la cele mai simple, sub formă de bobiță, până la pierce-urile mai complexe, care îți acoperă tot buricul sau bijuteriile în formă de stea, de soare sau sub formă de flori, pe toate le găsești online, după doar câteva click-uri. Important este să alegi, însă, o bijuterie care să te reprezinte și care îți placă!

Cât timp durează să îți faci un piercing?

Durata de realizare a unui piercing este relativ scurtă. În doar câteva minute, vei avea gaura necesară pentru a purta bijuteria preferată. Ceea ce durează, însă, mai mult este ca artistul să își pregătească instrumentele și să se asigure că acestea sunt perfect sterilizate.

Perioada de vindecare

Perioada imediat următoare de după realizarea pierce-ului este extrem de importantă! Asigură-te că nu atingi zona respectivă cu mâinile neigienizate, pentru a evita transferul microbilor. Mai mult, aplică unguentul pe care ți-l recomandă artistul de 2 – 3 ori pe zi și mișcă pierce-ul, pentru ca produsul să ajungă foarte bine în gaura recent făcută. Astfel, pielea ta se vindecă mai ușor.

Evită să scoți bijuteria din buric vreme de câteva săptămâni! În caz contrar, riști ca gaura să ți se închidă imediat.

Poți să-ți înlocuiești singură pierce-ul?

Sigur că da! Asigură-te, însă, că pielea ta s-a vindecat complet înainte de a-ți schimba bijuteria. Ulterior, îți poți pune orice alt model vrei, mai ales dacă știi că te plictisești ușor. În doar câteva momente poți obține un nou look, mai ales în timpul verii, atunci când ai posibilitatea să porți haine scurte și subțiri, care să îți lase la vedere piercing-ul!

Fă-ți o programare la salon doar atunci când ești sigură!

Nu în ultimul rând, este indicat să te gândești foarte bine înainte de a-ți face un piercing. Este vorba despre o schimbare pe care o vei simți zi de zi și chiar dacă porți haine care să îți acopere bijuteria, vei ști că ea este acolo. Atunci când consideri că a sosit momentul oportun, fă-ți o programare!

La Inkstar.ro îți poți face orice fel de pierce vrei! Este vorba despre unui din cele mai bune saloane piercing București InkStar, unde ai certitudinea că instrumentele sunt perfect sterilizate și că rezultatul obținut va fi cel scontat. Folosește datele de contact de mai jos!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: +4 0729 987 932

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close