Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 8 moduri prin care orice femeie îşi poate crește ușor încrederea în sine

8 moduri prin care orice femeie îşi poate crește ușor încrederea în sine

Trăiește-ți viața în cel mai simplu și bun mod posibil începând fiecare zi cu aceste trucuri de dimineață. S-ar putea să nu realizezi asta, dar felul în care te simți pentru tine are un impact mare asupra modului în care te porți, interacționezi cu ceilalți și chiar asupra primelor impresii pe care le faci.

8 moduri prin care orice femeie îşi poate crește ușor încrederea în sine
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Aug 2022   •   16:11

Acesta este motivul pentru care este important să construiești încrederea în sine din interior pentru a te asigura că ai succes în viață. Iată opt moduri simple de a practica iubirea de sine înainte de a ieși din casă în fiecare dimineață.

1. Fă-ți patul când te trezești

S-ar putea să pară o povară pe care mama ta ți-a forțat-o în copilărie, dar a bifa această sarcină în momentul în care te trezești poate foarte bine să stabilească nota potrivită pentru restul zilei. La urma urmei, a-ți face patul este singurul lucru pe care îl poți controla mereu, iar dacă poți realiza aceasta în doar câteva minute te va face să te simți mai bine organizată pentru a-ți controla ziua. În plus, se simte cu siguranță uimitor când ești pregătită să te strecori în pat frumos făcut!

2. Îmbracă-te în ceva care te face să te simți bine

Nu cădea în capcana de a-ți păstra hainele frumoase pentru o „ocazie specială”. La urma urmei, ar trebui să profităm la maximum de fiecare zi, chiar dacă ne simțim ca o zi obișnuită de muncă. Așadar, pune-ți în minte să porți mereu ceva care te face să te simți grozav. Ar putea fi o pereche de tocuri înalte, un sacou foarte chic sau chiar un set de lenjerie intimă bine conceput și potrivit. Poți surprinde chiar alegând să integrezi un body sexy din dantela în outfitul zilnic cu jeans si sacoul chic pe care îl păstrai pentru data viitoare când ieșeai cu fetele. Luați în considerare această armură pentru femeia modernă puternică.

3. Fă-ți timp pentru tine

Am înțeles, diminețile sunt mereu agitate. Dar este posibil să lași telefonul deoparte fără a îți verifica e-mailurile și feed-ul de social media? Alege în schimb 5 minute pentru tine, fie că este vorba de o meditație în timpul dușului sau de câteva minute pentru a savura cafeaua de la micul dejun. Aceste minute prețioase vă permit să stabiliți mental o notă pozitivă și să vă pregătiți pentru ziua ce urmează.

4. Transpirați

Nu subestima beneficiile pozitive ale unui antrenament bun, care nu numai că te ajută să te menții în formă, dar este și o modalitate excelentă de a te scăpa de stres și de a elibera endorfinele. Dacă nu ești genul căreia îi place să meargă la sală sau să alerge singură, atunci ridică volumul la maxim si pune playlistul preferat în timp ce faci curat în casă, astfel încât sarcinile pe care le-ai tot amânat să nu fie o povară. PS. În cărțile noastre, sexul este și un antrenament grozav care eliberează endorfine!

6. Fii activă social

Petrece timp cu cei dragi, cum ar fi cei mai apropiați prieteni și familia, pentru a-ți spori fericirea. Da, este nevoie de ceva efort pentru a-ți face parte din programul tău încărcat, dar toate vibrațiile bune pe care le vei primi în timp ce construiești relații puternice cu oamenii care contează vor contribui în mare măsură la atenuarea stresului și pentru a te menține într-o stare de spirit bună.

7. Programează seara cu partenerul în calendarul tău

Știm, nu pare foarte sexy când spui ca programezi o seară cu partenerul. Cei mai mulți dintre noi au un stil de viață aglomerat, iar programarea timpului unul pentru celălalt ne va asigura că nimic nu va împiedica timpul nostru privat. Acum, depinde de creativitatea ta să transformi asta într-o experiență romantică. Mergi la shopping și alege un nou set lenjerie intima cu care să îl surprinzi.

Du-te la o întâlnire la un restaurant romantic sau poate alocă o dimineață de weekend în care să dormiți împreună. Înainte de întâlnirea voastră, trimiteți-vă reciproc mesaje text cochete sau lăsați un mic cadou obraznic pentru cealaltă jumătate a voastră. Vei fi nerăbdător să mergi cu toată această anticipare a ceea ce urmează!

8. Meriți un răsfăț

Muncești din greu pentru banii tăi, așa că să nu îți fie teamă să te răsfeți cu ceva special din când în când. Fie că este vorba de o zi la spa, un city break cu fetele sau cu o piesă de lenjerie sexy de lux, alege ceva special care să îți facă ziua mai frumoasă. 

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close