Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Amenajează-ți grădina cu stil: o bancă grădină și un balansoar pot crea un spațiu perfect de relaxare

Amenajează-ți grădina cu stil: o bancă grădină și un balansoar pot crea un spațiu perfect de relaxare

În amenajarea unei grădini cu stil este nevoie să ții cont, printre altele, și de mobilierul pe care îl vei alege.

Amenajează-ți grădina cu stil: o bancă grădină și un balansoar pot crea un spațiu perfect de relaxare
Sursa foto: Ground Picture / Shutterstock.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2023   •   14:00

Ansamblul de masă și scaune pentru mese plăcute în familie, banca și balansoarul potrivite pentru momentele de relaxare, fiecare dintre acestea trebuie ales cu grijă. Iar atunci când dorești ca amenajarea să fie una cu stil, trebuie să acorzi o atenție și mai mare micilor detalii care pot face diferența.

Cum îți poți amenaja grădina pentru a îmbina utilitatea cu aspectul plăcut 

Atunci când alegi mobilierul pentru amenajarea unei grădini, trebuie să ții cont de preferințe și de nevoi, de aspectul pe care dorești să îl aibă grădina sau de utilitatea acestuia. Amenajarea unei grădini nu poate fi completă decât în momentul în care îți vei crea câte un spațiu dedicat activităților preferate în fiecare colț al acesteia. 

Pentru a te simți confortabil atunci când vrei să petreci timp relaxant citind o carte sau ascultând muzică, un balansoar te va ajuta să te relaxezi, să te destresezi și să te bucuri de frumusețea naturii din jur. Există modele variate de balansoare, fiecare dintre acestea fiind creat pentru a-ți oferi confortul la care visezi după o zi stresantă de muncă. Șezutul și spătarul acestuia sunt, de regulă, moi și confortabile, iar în acest fel vei beneficia de un loc plăcut în care îți vei petrece momentele liniștite din zilele calde de vară. 

În același timp, o banca gradina poate fi alegerea potrivită atunci când ai nevoie de un spațiu în care să iei masa, să stai la discuții cu prietenii sau chiar să te relaxezi. Poți include în amenajarea grădinii o bancă alăturată unei mese pentru a-ți bea cafeaua în fiecare dimineață sau pentru a socializa atunci când ai musafiri. 

Modele de bănci și balansoare potrivite pentru amenajarea grădinii 

Modelele variate de bănci și balansoare te pot ajuta să îți amenajezi grădina în stilul pe care îl preferi, creând astfel o atmosferă cât mai naturală, desprinsă parcă din peisajele de poveste sau un decor modern, plin de eleganță. 

Pentru crearea unui spațiu modern, există numeroase modele de balansoare gradina din care poți alege, însă fotoliile suspendate atrag atenția prin designul inovativ și prin confortul pe care îl oferă. Acestea pot fi accesorizate cu perne colorate și amplasate într-o grădină modernă, oferind un aspect elegant decorului. Alături de acesta, poți amplasa o bancă albă de grădină, un model cu măsuță și perne pentru un decor cu stil. 

Pentru a crea un decor cât mai natural, poți alege o bancă din lemn sau din ratan, într-o culoare naturală sau un model metalic de bancă pe care o poți așeza în jurul unui copac pentru a crea o atmosferă de poveste. În completare, poți amplasa un model clasic de leagăn de grădină alb sau negru sau poți alege banca balansoar care va îmbina în mod perfect atât utilitatea, cât și aspectul rustic deosebit.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close