Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cashback pentru începători sau cum să faceți cumpărături online mai avantajos decât oricând

Cashback pentru începători sau cum să faceți cumpărături online mai avantajos decât oricând

Cumpărătorii online cu experiență s-au obișnuit deja cu utilizarea serviciului cashback, care a devenit un proces la fel de firesc precum spălatul dinților dimineața.

Cashback pentru începători sau cum să faceți cumpărături online mai avantajos decât oricând
de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   17:09

În ultimii ani, cashback-ul a devenit foarte popular în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia și alte țări europene. Cei care abia au început să studieze acest subiect mai aprofundat și analizează oportunitatea de returnare a unei părți din costul cumpărăturilor pe internet, au desigur o mulțime de întrebări. Mai jos vom încerca să vă răspundem la cele mai frecvente.

Ce înseamnă cashback și cum a apărut?

Cashback-ul este, de fapt, rambursarea unui anumit % din valoarea mărfurilor cumpărate. Expresia poate fi tradusă din limba engleză ca “bani înapoi”. Acest sistem poate fi explicat printr-un exemplu simplu: dacă ați făcut rost de căști la preț 1 000 Lei, atunci cu un cashback de 10%, veți primi înapoi 100 Lei. Tipli.ro garantează cel mai mare cashback pe piață. Atunci când faceți cumpărături prin intermediul portalului nostru, aveți șansa să vă fie returnate până la 33% din suma achitată.

Cum funcționează sistemul cashback?

Drept exemplu ne va servi domnișoara Elena, care adoră colecțiile de modă de la brandurile cu renume mondial, planifică să-și învioreze garderoba de primăvară, dar nu dorește să rămână cu portofelul gol. După ce s-a înregistrat(apropos absolut gratuit) pe portalul Tipli, a accesat mai multe e-shopuri și găsit tot de ce are nevoie pe FashionDays. Cumpărăturile le-a făcut ca de obicei. Adică, a accesat e-shopul de pe pagina noastră și a adăugat în coș produsele care i-au plăcut. Iar la un sfert de oră de la cumpărături se bucura de banii rambursați direct în cont. Și bani reali, nu doar doar „puncte” sau „bonusuri” efemere.

Ce magazine achită cashback?

Nu e nevoie să memorați denumirea magazinelor, mai ales că lista magazinelor cu care colaborăm deja conține peste 450 de magazine online nu doar din România, dar și din întreaga lume. Dacă vă lipsește experiența de farmec a magazinelor din aeroport, puteți savura din plin cumpărăturile pe BestValue.eu unde veți găsi o diversitate mare de produse beauty, fashion și lifestyle la preț de duty free.

Economisesc cumpărând doar articole fashion?

Mulți cumpărători online începători sunt convinși că cashback-ul se rambursează doar pentru produse bancare sau pentru articole fashion. Nu e adevărat. Pe portalul nostru veți găsi multe magazine online, unde în afară de produse alimentare puteți comanda produse de uz casnic, produse pentru animalele de companie și multe altele -de fapt, tot de ce aveți nevoie pentru gospodărie. Oferta este într-adevăr extinsă, deci veți putea economisi de fiecare dată când veți face rost de produse pentru copii, electro și PC, echipamente pentru sport dar și cărți sau medicamente. În plus, pentru ca să puteți profita de transport gratuit sau extra reducere la cosmeticele decorative, echipa Tipli caută în fiecare zi cele mai bune oferte și le publică pe pagina web. Deci beneficiați de toate cupoanele de reducere și promoțiile speciale într-un singur loc.

Cum găsesc reducerile magazinelor offline din apropiere?

Dacă nu sunteți fan al cataloagelor de hârtie, care nu sunt prea ecologice și în plus nu aveți timp de irosit, Tipli vă oferă soluția. Noi monitorizăm toate reducerile actuale și publicăm pe pagina noastră cataloagele celor mai populare magazine din România. Le puteți răsfoi pe cele actuale, dar și pe cele viitoare și astfel puteți planifica unde și când veți cumpăra mai profitabil. Dacă ați îndrăgit săptămânile tematice de la Lidl acum veți afla totul la timp și nu veți mai veni prea târziu la raft.

În lumea modernă, absolut fiecare face cumpărături cu regularitate. Cu toate acestea, mulți dintre noi nu profită de oportunitățile existente. De ce? Probabil pentru că așa ne-am obișnuit. Să sperăm, că după ce ați citit răspunsurile la cele mai „fierbinți” întrebări veți scăpa mai ușor de obiceiul costisitor de a face cumpărături fără cashback. Nu pierdeți timpul și începeți să-l folosiți chiar acum!

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close