Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce tricou personalizat să oferi cadou în funcție de destinatar

Ce tricou personalizat să oferi cadou în funcție de destinatar

Un tricou personalizat este întotdeauna o idee bună dacă vrei să impresionezi atunci când îl oferi în dar la o ocazie specială.

Ce tricou personalizat să oferi cadou în funcție de destinatar
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2023   •   16:01

Este un cadou practic, versatil, original și cu valoare sentimentală, așa că reprezintă o alegere inspirată fie că este vorba despre o zi de naștere, o sărbătoare ori alt tip de eveniment.

Provocarea apare în momentul în care trebuie să îl personalizezi astfel încât să devină surpriza ideală pentru o persoană dragă. Dacă ai dileme la acest capitol, citește următoarele recomandări și află ce tricou personalizat să oferi în funcție de persoana căreia i-l oferi: părinți, partener de cuplu ori prieteni.

Ce tricou personalizat este potrivit pentru părinți

Se apropie o ocazie specială pentru părinți și îți dorești să o marchezi cu un cadou aparte? Un tricou personalizat poate fi adaptat ușor oricărui eveniment și le va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze mamei ori tatălui tău. În funcție de personalitatea părintelui, dar și de ocazie, poți alege între un text amuzant, inspirațional sau care reflectă recunoștința ta.

Spre exemplu, „Cine are nevoie de super eroi când are un/o tată/mamă“ sau "Bunic/Bunică de poveste" (în cazul celor care se simt mai apropiați de bunici). Dacă unul dintre părinți se pregătește de pensionare, îl poți surprinde cu un tricou cu mesaj de felul: „Atenție pensionar! Știu totul și am timp să îți demonstrez” ori “Viața începe la pensie”.

Un tricou personalizat poate fi folosit și pentru a le da părinților una dintre cele mai importante vești din viața lor: “Primul Crăciun în calitate de bunic/bunică”. Cu siguranță vor fi extrem de emoționați, mai ales dacă așteaptă primul nepoțel, și vor purta cu drag tricoul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tricoul personalizat potrivit pentru partenerul de cuplu

Dacă te gândești să îi faci persoanei iubite o surpriză de care să își amintească toată viața, un tricou personalizat este alegerea potrivită. Fie că se apropie aniversarea de cuplu, ziua de naștere, onomastica, Ziua Îndrăgostiților, Paștele ori Crăciunul, nu vei da greș cu un astfel de dar.

Poți alege între un model care are deja un text imprimat ori poți să dai comandă cu textul tău. Îți poți răsfăța partenerul de cuplu cu o declarație emoționantă, cu un mesaj de încurajare pentru o etapă din viață, un mesaj de mulțumire pentru clipele petrecute împreună ori unul amuzant care are o însemnătate aparte pentru voi. Totodată, sunt la modă tricourile pentru cupluri, așa că vă puteți îmbrăca amândoi cu un set care să vă reprezinte relația ori etapa prin care treceți.

În afară de mesajele de dragoste, tricoul pentru iubit sau iubită mai poate fi personalizat și astfel încât să îi reflecte partenerului personalitatea, profesia, stilul vestimentar și evenimentele speciale care se apropie.

Dacă ești în pană de idei, ai la dispoziție o gamă diversificată de tricouri cu mesaje de iubire, amuzante ori motivaționale. Printre cele mai populare texte de imprimat pe tricou personalizat pentru iubit/ă se află: „Așa arată un/o iubit/ă adevărat” „Cel/Cea mai tare iubit/ă este născut/ă în...” și „Fac ce vreau, când vreau și cum vreau, dar mai întâi o întreb pe iubita mea”.

Ce tricou personalizat să oferi prietenilor

Renunță la cadourile clasice și optează pentru un tricou personalizat și atunci când se apropie un eveniment special din viața prietenilor tăi. Efortul pe care îl depui și creativitatea ta vor fi extrem de apreciate mulți ani de acum încolo.

Nu trebuie decât să alegi mărimea, culoarea, tipul de design și textul ori imaginea care vor fi imprimate pe material. Poți miza pe un tricou personalizat în multe situații importante pentru un prieten – de la zile de naștere și sărbători până la celebrări și susțineri necondiționate. Astfel puteți sărbători împreună bucuria de avea prieteni adevărați. Tot procesul poate fi stabilit online fără să mai fie nevoie să pierzi timp prețios prin magazine în căutarea darului perfect.

Atunci când alegi un tricou personalizat pentru un prieten poți să ții cont de mai multe criterii care să te ghideze în alegerea modelului potrivit: sex, felul de a fi, pasiuni, meserie și ocazie. De asemenea, amintirile pe care le aveți împreună sunt muze de încredere. Dacă vă leagă o relație strânsă de prietenie, cu siguranță nu ai cum să dai greș cu tricoul personalizat pe care l-ai ales.

Cui poți să oferi un tricou personalizat în dar?

Un tricou personalizat poate fi oferit în dar unei categorii de persoane extinse din viața ta. De la persoanele apropiate, precum părinții, frații, partenerul de cuplu și prietenii, până la cele cu care ai interacționat mai puțin până acum (rude mai îndepărtate, socri, nași, colegi de muncă, etc).

Toată lumea poartă tricouri, așa că nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou, indiferent de tipul de legătură pe care îl ai cu destinatarul. Important este să adaptezi designul la personalitatea lui și la tipul de viață pe care îl duce.

Mai mult de atât, tricourile personalizate pot fi oferite și angajaților înaintea unui eveniment de grup precum o expoziție de promovare a produselor ori a serviciilor companiei, dar și la un teambuilding. Așadar, nu întotdeauna sunt oferite în dar, ci pot fi folosite de multe ori și în scop comercial ori de a suda echipa de lucru.

Cel mai adesea, tricourile personalizate pentru copii vor fi apreciate la adevărata lor valoare. Vor fi primite cu drag nu numai fiindcă sunt imprimate cu iubire, ci și pentru că sunt practice și că pot fi purtate în viața de zi cu zi.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close