Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege-ți ceasul de mână în funcție de stilul care te caracterizează

Alege-ți ceasul de mână în funcție de stilul care te caracterizează

Sportiv, chic sau casual, stilul care te caracterizează este cel care ghidează alegerea articolelor pe care le porți. Și nu este vorba numai despre articolele vestimentare sau despre pantofi, ci și despre accesoriile care îți completează ținutele de zi cu zi sau pe cele de ocazie.

Alege-ți ceasul de mână în funcție de stilul care te caracterizează
Sursa foto: Andrey Danilov / Shutterstock.com
de Georgiana Adam    |    25 Oct 2021   •   12:48

Pentru o adaptare perfectă a accesoriilor purtate la stilul de viață pe care îl ai, acordă atenție unor detalii specifice care pot face diferența între o alegere superficială și una potrivită. Dacă este vorba despre alegerea unui ceas care să reprezinte stilul personal pe care îl ai, iată de ce aspecte trebuie să ții cont.

Ce ceas să alegi pentru un stil sportiv

Dacă preferi treningul și pantofii sport în locul articolelor elegante, atunci un ceas în stil sportiv îți este absolut necesar. Un ceas cu cadranul din pietre prețioase și cureaua din piele fină, elegantă nu se va potrivi sub nicio formă pentru o sesiune de alergat, ci este nevoie, cu siguranță, să îți îndrepți atenția spre modelele de ceasuri barbatesti practice care definesc un stil sportiv autentic. Așadar, orientează-te spre alegerea unui ceas ușor, dar în același timp cu o construcție robustă și mai ales rezistent la condiții de utilizare diverse. Este de preferat să alegi un ceas cu cureaua din plastic sau cauciuc, cu un mecanism pe bază de cuarț, rezistente la apă și, eventual, cu elemente de iluminare a cadranului. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ce ceas să alegi pentru un stil chic 

Dacă ești genul de bărbat care ține în permanență pasul cu moda și ești întotdeauna atent la ultimele tendințe în materie de modă, atunci perfect pentru tine este un Swiss ceas modern care are toate caracteristicile unui ceas de calitate. Rafinament, precizie, eleganță, materiale de înaltă calitate, un mecanism de funcționare impecabil, design atractiv cu elemente moderne sau chiar futuriste – acestea sunt caracteristicile pe care trebuie să le aibă neapărat un ceas potrivit pentru un stil chic.

Ce ceas să alegi pentru un stil casual 

Dacă aspectul practic este cel care contează pentru tine, iar ceasul pe care îl porți trebuie să fie potrivit și ținutelor elegante, și celor mai puțin elegante, atunci un ceas care să se potrivească stilului casual este cel de care ai nevoie. Poți merge pe alegerea clasică a unei curele din piele, mecanism cuarț pentru o funcționare sigură și ușoară, elemente luminoase pentru a-l putea observa cu ușurință și când îl porți, și când îl lași pe comode lângă pat, dar mai ales un design practic care să facă din ceasul ales alegerea potrivită pentru purtare zilnică.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close