Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Converse, caracter rebel urban în versiune feminină

Converse, caracter rebel urban în versiune feminină

Un brand legendar, tu si outfitul tau. Exista un mod mai simplu de a-ti exprima caracterul rebel urban sau de a-ti arata personalitatea? Noi credem ca nu! Iar daca esti in cautarea unei perechi potrivite de incaltaminte care sa-ti completeze toate outfiturile, nu mai trebuie sa cauti.

Converse, caracter rebel urban în versiune feminină
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2024   •   13:00

Vino in magazinele JD Sports sau descopera produsele noastre online de unde iti poti alege modelul perfect de tenisi Converse pentru femei. Vei opta pentru o versiune clasica atemporala sau pentru una indrazneata din noile colectii?

Tenisi din panza de la Converse - mai mult decat modele clasice

Atunci cand te gandesti la Converse, ai in minte modelele clasice, cum ar fi Converse Chuck Taylor All Star pe alb sau negru cu profil redus? Nici nu ne surprinde, intrucat acestia sunt o legenda si un simbol al stilului urban pe care consideram ca toata lumea trebuie sa il aiba in garderoba.

Se potriveste tuturor si poate fi purtat cu orice. Insa, in plus fata de acest produs evergreen, brandul ofera mult mai multe colectii care atrag toate privirile si care completeaza tinutele cu aspectul lor vintage.

Ce modele merita sa iei in considerare? In primul rand, cele care au talpa rezistenta. Modelele cu platforma si design unic reprezinta un must-have daca vrei sa iti etalezi personalitatea. Ce zici de colectiile Converse Run Star Hike sau All Star Lugged 2.0? Sau poate ca preferi incaltaminte cu partea superioara din piele in locul panzei, cum ar fi Converse Lugged 2.0 pentru femei? Alegerea iti apartine! Cu siguranta vei gasi designul si culoarea perfecte pentru tine.

Asorteaza-ti outfitul indraznet cu o pereche de tenisi clasici din panza de la Converse

Outfiturile tale iti exprima perfect stilul? Iti place sa experimentezi cu moda, sa te inspiri din trenduri si sa-ti creezi propriul look? Apreciezi confortul, dar iti doresti o schimbare in outfituri?

Atunci alege stilul clasic pentru a-ti completa tinutele intr-un mod simplu. Daca porti pantaloni largi si o bluza de trening cu tiv decupat, alege tenisii din panza Converse Chuck Taylor cu profil inalt si aspect minimalist. Preferi modelele cu platforma? Nicio problema! Incaltamintea de la Converse cu platforma solida se va potrivi de minune cu un look simplu.

Ce zici de o fusta midi asortata cu un pulover larg din tricot gros? Completeaza acest outfit cu o pereche de tenisi din panza pe negru sau alb. Daca porti o jacheta din piele sau stil bomber, hanoracul favorit intr-o culoare indrazneata si blugi loose-fit, adauga un model clasic de incaltaminte. Versiunea Converse All Star High Core Hi este perfecta pentru aceasta combinatie.

Un look minimalist si incaltaminte de la Converse care atrage toate privirile

Dar daca iti plac tinutele clasice si minimaliste, confera-le un plus de originalitate. Nu stii sigur cum sa completezi un look simplu alcatuit din blugi negri si un hanorac intr-o singura culoare? Sau poate ca te intrebi ce anume sa adaugi unui look sport atunci cand porti un trening? Vrei sa afli cum poti sa dai o tenta rebela acestor tinute? E usor: cu noile versiuni atemporale de incaltaminte de la Converse.

Alege modelele cu platforma sau pe cele cu talpa robusta zimtata. Printre acestea se numara Run Star Hike sau Lugged 2.0, care vor reprezenta piesa de rezistenta a oricarui look, conferind un caracter distinctiv.

Alege accesorii practice cum ar fi o palarie potrivita sezonului, o borseta sau un rucsac si o vesta matlasata lunga, o jacheta sau o haina de sezon. Cu aceste combinatii te vei simti mereu confortabil si te vei bucura de un veritabil look urban.

Daca esti in cautarea unei noi perechi de tenisi Converse, o gasesti in magazinele noastre fizice si in oferta noastra online. Alege modelul perfect si poarta-l pentru a-ti exprima caracterul rebel urban sau pentru a-ti completa tinutele minimaliste de zi cu zi.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close