Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum alegi o firmă de tractare auto profesionistă/ De ce să alegi Alotractari

Cum alegi o firmă de tractare auto profesionistă/ De ce să alegi Alotractari

Ți-ai achiziționat o mașină și vrei să fii pregătit în caz de accident sau defecțiuni cu o platformă auto gata să te ridice și sa te transporte? Mai rău, mașina ta a suferit o defecțiune și ai nevoie să fii tractat acasă, la RAR sau la un service specializat pentru reparații?

Cum alegi o firmă de tractare auto profesionistă/ De ce să alegi Alotractari
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Dec 2022   •   13:48

Într-un astfel de moment de criză, ai nevoie de o echipă profesionistă, care să te scoată din necaz. Cum știi la cine să apelezi? În acest articol vei afla toate informațiile necesare.

Tractari auto Bucuresti

Când ai nevoie de tractare pentru mașina ta? Există o întreagă serie de motive pentru care să ai nevoie de serviciile unei firme de tractări auto, între care amintim: pană, combustibil insuficient pentru deplasare, lipsă de curent în baterie, înzăpezire/mediu din care nu mai poți ieși, ușă sau cutie de viteză blocate, expirarea asigurării auto, accident etc.

Odată contactată firma de tractări auto, persoana destinată să comunice cu tine te va întreba despre greutatea autoturismului tău. Acesta este primul semn că vorbim despre o firmă care deține o flotă auto bogată, ceea ce înseamnă că au mulți clienți. De exemplu, Alotractari este o firmă de servicii de tractare auto, asistență rutieră și transport până la service-uri specializate care îți închiriază un alt autoturism pentru perioada reparației. Alotractari deține o flotă compusă din 12 autospeciale proprii, așa că dacă mașina ta cântărește mai mult de 2 tone, comunică această informație. De asemenea, Alotractari a încheiat peste 30 de parteneriate, service-uri avizate și firme de tractare auto din București și din țară. Pentru a fi sigur că o echipă ajunge în timp util la tine, alege o firmă care are colaboratori peste tot în țară. O echipă Alotractari ajunge în maxim 30 de minute la tine.

Un alt indicator al serviciilor calitative este transparența costurilor. Pe site-ul firmei trebuie să fie specificate clar prețurile pentru București sau alte zone ale țării, în funcție de numărul de kilometri. Alotractari percepe un cost de tractare de 1,8 RON/km dacă ești înafara Capitalei, unul dintre cele mai mici prețuri de pe piață. Angajații care se prezintă la cazul tău trebuie să cunoască domeniul mecanic. Fii cu ochii în patru dacă aceștia își dau seama ce problemă are mașina și discută cu ei despre service-ul la care veți merge. Angajații nu trebuie să îți ceară nici un leu pentru constatarea defecțiunii sau pentru sfaturile oferite. În funcție de distanța până la destinația finală se va calcula tariful. Alotractari, pentru că are numeroase parteneriate încheiate cu service-uri auto, îți scade costul pentru tractari auto Bucuresti la zero dacă alegi să îți repari mașina la unul dintre service-urile partenere.

O firmă de tractare cu adevărat profesionistă caută să ofere o gamă largă de servicii, înafara celei de tractare. Verifică ce alte servicii mai sunt oferite în pachet. Alotractari îți pune la dispoziție asistență rutieră chiar la fața locului, realizată de persoane avizate. În această categorie se încadrează probleme precum lipsa curentului din baterie, pană la roată sau de combustibil, cutie de viteză blocată sau ușă blocată. Astfel, dacă nu este o problemă care să necesite o vizită la mecanic, o vor rezolva direct persoanele angajate la firma de tractări. Și pentru aceste servicii tarifele trebuie să fie vizibile pe site.

Tractări auto non stop

Defecțiunea s-a produs în miezul nopții? Fii fără grijă, Alotractari dispune de servicii de tractari auto ieftine la orice oră din zi și din noapte! Este suficient să suni la numărul unic 0219936, să comunici locația și greutatea mașinii și, eventual, ce defecțiune crezi că are automobilul tău. Desigur, aceasta este o situație de criză. Totuși, nu doar în cazuri critice poți apela la o tractare de noapte. Dacă ai de transportat mașina în alt oraș, însă ai timp doar seara sau noaptea, adică după programul obișnuit al unei firme de tractări, poți apela cu încredere la echipa noastră. Pentru a beneficia de prețuri și mai avantajoase, contactează din timp echipa Alotractari și programează-ți mașina pentru tractat. Așa vei fi sigur că firma dispune chiar în acel moment de o platformă liberă și potrivită pentru greutatea mașinii tale. Deși Alotractari dispune de o flotă auto generoasă, mai bine să fim precauți și organizați din timp, mai ales dacă știm cu exactitate când avem nevoie de un serviciu de tractare în București sau înafară.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close