Antena 3 CNN Actualitate Inedit Locul în care se află plaja cu cea mai curată apă din lume. Românii își fac concediile des în această țară

Locul în care se află plaja cu cea mai curată apă din lume. Românii își fac concediile des în această țară

A fost descoperită plaja unde se află cea mai curată apă de mare din lume. În această țară, românii obișnuiesc să meargă des în concediile de vară.

Locul în care se află plaja cu cea mai curată apă din lume. Românii își fac concediile des în această țară
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    23 Mai 2024   •   04:00

Grecia continuă să fascineze turiștii din întreaga lume nu doar prin istoria sa bogată, cultura distinctă și bucătăria delicioasă, ci și prin peisajele sale de neegalat.

Conform unui studiu recent realizat de agenția de turism Florida Panhandle din SUA, plajele grecești au cele mai curate ape din lume. Studiul a evaluat 2,4 milioane de recenzii de la călători din 75 de țări, analizând 50 de plaje de top pentru a identifica cele mai curate locații.

Plaja Prassa (sau Prasa) de pe insula Kimolos, situată în partea de est a orașului, a fost declarată plaja cu cele mai curate ape din lume. Aceasta se remarcă nu doar prin puritatea apei, ci și prin culoarea deosebită a nisipului.

Raportul subliniază că nu este surprinzător faptul că multe dintre plajele cu cele mai limpezi ape sunt situate în Grecia, cu plaja Prassa fiind apreciată în 43,56% dintre recenziile călătorilor, potrivit travelandleisure.com.

×
Subiecte în articol: concediu plaja Grecia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close