Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să alegi o jachetă de iarnă pentru bărbați pentru sezonul următor? Ce se poartă în acest moment

Cum să alegi o jachetă de iarnă pentru bărbați pentru sezonul următor? Ce se poartă în acest moment

Cald, confortabil și la modă - vă întrebați dacă este posibil să găsiți o jachetă de iarnă pentru bărbați care să îndeplinească aceste trei condiții în același timp?

Cum să alegi o jachetă de iarnă pentru bărbați pentru sezonul următor? Ce se poartă în acest moment
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2022   •   14:03

Ce stiluri și culori vor fi la ordinea zilei pe străzile orașelor și pe pârtiile de schi în această iarnă? Verifică selecția noastră de jachete pentru iarna 2022 și găsește-o pe cea potrivită pentru tine!

Jachete de iarnă pentru bărbați - ce va fi la modă în 2022?

Multe se schimbă în modă, dar există tendințe care rămân cu noi în fiecare sezon. Ce jachete de iarnă pentru bărbați vor fi la modă în 2022? Cu siguranță vor fi multe din care să alegeți! Toată lumea poate găsi modelul perfect care să se potrivească stilului său - de la tendințe sportive la modele care se potrivesc ținutelor de zi cu zi, până la propuneri pentru fanii clasicilor. Un lucru este sigur - iarna 2022 va fi colorată și diversă. Descoperă gama largă de jachete pentru bărbați de pe Ozonee.ro, locul unde moda întâlnește prețuri avantajoase, și creează un look la modă pe care nimeni nu-l va rata: https://ozonee.ro/geci-de-iarna-barbati/!

Jachete de iarnă pentru bărbați - vezi ofertele și alege modelul perfect pentru tine!

O jachetă bărbătească confortabilă și călduroasă este o piesă de bază a garderobei tale de iarnă și, adesea, o investiție pentru anii următori. Prin urmare, dacă sunteți un fan nu doar al funcționalității, ci și al modei și stilului, merită să vă faceți timp pentru a afla ce tendințe vor fi în vigoare în sezoanele următoare și pe ce modele și culori să mizați pentru ca jacheta să îndeplinească toate condițiile dumneavoastră.

Tăietura la modă a jachetelor bărbătești pe care merită să pariezi în 2022 include clasicul atemporal - cu alte cuvinte, jacheta bărbătească din puf. Nu numai că oferă o protecție excelentă împotriva temperaturilor scăzute, dar este, de asemenea, extrem de ușor și nu limitează în niciun fel mișcarea. Îl puteți purta la serviciu în fiecare zi, precum și în excursii la munte. Jacheta de puf poate înlocui cu succes jachetele de schi pentru bărbați.

Dacă preferați o versiune mai puțin sportivă a unei jachete de iarnă, ați putea fi interesați de parka mai lungi - avantajul lor incontestabil este reprezentat de glugă, de lungimea la jumătatea coapsei și de posibilitatea de a alege un model cu căptușeală, astfel încât să vă puteți adapta jacheta la temperaturi mai ridicate sau mai scăzute. Dacă sunteți în căutarea unei jachete într-un stil și mai casual, care au domnit în mod suprem iarna în ultimele sezoane - optați pentru o jachetă din denim supradimensionată, cu un interior din piele de oaie trasă peste guler. Optați pentru un albastru clasic cu piele de oaie albă sau pentru o versiune mai elegantă, complet neagră.

Jachete elegante de iarnă pentru bărbați - ce culoare să alegi și cu ce să le porți?

Dacă sunteți în căutarea unei jachete de iarnă pentru bărbați mai elegante, care să se potrivească cu costumul dumneavoastră, de exemplu, o haină de tweed la jumătatea coapsei ar fi o opțiune excelentă. Un adevărat clasic și, în același timp, o opțiune la modă sunt acele paltoane cu nasturi cu două rânduri de nasturi și guler ridicat, care nu numai că arată bine, dar protejează și împotriva frigului și a vântului. Alege o haină scurtă într-o culoare clasică, care să se potrivească cu multe look-uri. Optați pentru negru, gri închis sau bej.

În culori asemănătoare, este de asemenea o idee bună să aveți în garderobă o haină mai lungă - fie că este din lână sau una ceva mai subțire -, precum haina pudrată la modă cu centură în talie, care este la modă de ani de zile. Toate jachetele și paltoanele menționate mai sus se vor potrivi atât cu o ținută formală, cât și într-un stil casual elegant - cu un pulover și o cămașă sau chiar cu un tricou subțire din bumbac cu mânecă lungă, blugi simpli și papuci. Astfel de combinații vor arăta bine atât pentru fiecare zi, cât și pentru ocazii formale.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close