Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Dacă îți plac cărțile de dragoste, iată ce noutăți poți comanda de la BOOKZONE

Dacă îți plac cărțile de dragoste, iată ce noutăți poți comanda de la BOOKZONE

Îți plac cărțile de dragoste și nu știi ce să mai citești? În cazul acesta, avem câteva noi recomandări de la BOOKZONE. Sunt lecturi deosebite, pe care cu siguranță le vei îndrăgi și pe care mai mult ca sigur le vei recomanda și altor persoane.

Dacă îți plac cărțile de dragoste, iată ce noutăți poți comanda de la BOOKZONE
de Georgiana Adam    |    01 Sep 2023   •   12:32

Sunt lecturi deosebite, pe care cu siguranță le vei îndrăgi și pe care mai mult ca sigur le vei recomanda și altor persoane.

Colțul de rai, de Emily Henry

Este o carte excepțională, publicată chiar anul acesta și scrisă de Emily Henry. „Acest roman sexy și profund romantic le va da deplină satisfacție fanilor rețetei literare de succes a lui Emily Henry, un amestec captivant de ironie inteligentă și de poveste de dragoste plină de intensitate.” Library Journal

Cartea Coltul de rai îi are drept protagoniști pe doi foști iubiți, Harriet și Wyn. În studenție păreau cuplul perfect, însă totul s-a schimbat pe parcurs. Deși s-au despărțit de cinci luni, cei mai buni prieteni ai lor încă nu au aflat. Astfel, se văd nevoiți să împartă un dormitor într-o casă de vacanță din Maine, unde mergeau în fiecare vară de mulți ani. Înainte, această vacanță era o adevărată bucurie pentru cei doi, deoarece se bucurau de prezența prietenilor și evadau din cotidian. Acum, va fi o adevărată dramă deoarece vor trebui să mintă pe toată lumea și chiar și pe ei. Casa în care mergeau în vacanță este scoasă la vânzare, așa că este ultimul an pe care îl mai petrec aici. Cât de greu le va fi celor doi să se prefacă și ce vor descoperi unii despre ceilalți? Comandă cartea și află!

Intrusul, de Elle Kennedy

RJ este un tanar în ultimul an de liceu, pasionat de calculatoare și se considera hacker. Din nefericire, viața lui se schimbă în momentul în care este transferat la o școală de tineri delincvenți bogați, alături de fratele său vitreg. Știe că nu va fi acceptat de studenții superficiali ai academiei, așa că se gândește la viitorul său.

Vizavi de noua academie a lui RJ locuia si Sloane, fiica directorului. Tânăra a învățat rapid să citească băieții și să se țină departe de ei, având în vedere că o puteau face să sufere. Singurul care îi atrage atenția este RJ, care reușește să o vadă pentru cum este ea, nu pentru ce vrea să pară. Astfel, RJ va face tot posibilul să o cucerească, în ciuda faptului că Duke, fostul iubit al fetei și cel mai popular băiat din campus, vrea să îl facă să plătească pentru că o dorește pe Sloane.

„Încă o lectură seducătoare, cum numai Elle Kennedy știe să scrie!” - Vi Keeland, autoarea bestsellerului #1 New York Times „Adevărul gol-goluț”

Cât timp înfloresc lămâii

Cartea prezintă povestea unei tinere de 18 ani, Salama, care studiază farmacologia. Aceasta duce o viață liniștită alături de familia sa în Siria. În momentul în care războiul izbucnește, pierde tot ce are: familia, casa, siguranța zilei de mâine. O singură rudă mai are: cumnata Layla, care este însărcinată și pe care Salama vrea să o salveze. Încearcă să emigreze împreună, când îl cunoaște pe Kenan, un tânăr protestatar care îi fură inima. Comandă cartea și vezi ce s-a întâmplat!

Sperăm să îți placă recomandările noastre!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close