Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De astăzi, îți poți mobila casa plătind cu cryptomonede

De astăzi, îți poți mobila casa plătind cu cryptomonede

Unul dintre cele mai vechi branduri din România, Elvila, a anuțat astăzi prin intermediul unui comunicat oficial că va începe să accepte plata pentru produsele sale prin cryptomonede, atât online, cât și în magazinele fizice.

De astăzi, îți poți mobila casa plătind cu cryptomonede
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mar 2022   •   10:26

Controlată de Viorel Cataramă, decizia, deși revoluționară, nu a venit chiar ca o mare surpriză, omul de afaceri fiind cunoscut pentru abordările îndrăznețe, lucru recunoscut chiar de el într-o declarație oficială: “De-a lungul istoriei noastre ca brand, am avut tot timpul de câștigat când am luat decizii îndrăznețe. Într-o perioadă în care lumea se ferește să invesească, adevărații oameni de afaceri trebuie să ia decizii curajoase, care vor schimba atât piața, cât și obiceiurile consumatorilor. Decizia de a accepta plata în cryptomonede nu a fost luată ușor. Am analizat toate aspectele, plusurile și minusurile, atât financiare, cât și legale, și la final, am decis că este o evoluție naturală”.

Mai mult, omul de afaceri a subliniat că dezvoltarea în mediul digital a brandului Elvila va continua. “Pășim astăzi într-o zonă nouă și o facem cu încredere și deschidere către noile tehnologii și către noile realități ale lumii. De astăzi, E-ul de la Elvila puteți să considerați că vine și de la “electronic”. Facem astăzi un prim pas către Metaverse și Web 3.0 și vă invităm să veniți alături de noi!” a declarat CEO-ul Elvila SA – Viorel Cataramă.

Compania va accepta plata cu principalele patru cryptomonede ca popularitate din România - BITCOIN (BTC), Ethereum(ETH), Elrond(EGLD), și Tether (USDT). Plata prin cryptomonede va fi realizată prin intermediul unui operator specializat – UTRust – o soluție a celor de la Elrond, start-up românescu cu mare experiență în domeniu, ce va garanta un curs de conversie stabil pentru 15 minute.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close