Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să nu alegeți întotdeauna cel mai ieftin model de cameră frigorifică

De ce să nu alegeți întotdeauna cel mai ieftin model de cameră frigorifică

Atunci când vine vorba despre achiziționarea unui model de cameră frigorifică, poate fi tentant să optați pentru cel mai ieftin produs disponibil.

De ce să nu alegeți întotdeauna cel mai ieftin model de cameră frigorifică
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2023   •   11:16

Cu toate acestea, este important să înțelegeți că nu doar costul este singurul factor relevant în alegerea unui echipament adecvat pentru afacerea dumneavoastră. Fresco Expert, furnizor care susține încă din anul 1992 inovația în bucătăriile profesionale din România, înțelege importanța unei alegeri bine fundamentate, iar, parcurgând articolul în continuare, veți afla informații valoroase, care vă vor ajuta să luați o decizie înțeleaptă.

Așadar, de ce să nu alegeți întotdeauna cel mai ieftin model de camera frigorifica? Fresco Expert, prin oferta și expertiza sa, vă furnizează câteva motive importante:

  1. Calitatea și fiabilitatea

Cel mai ieftin model de cameră frigorifică nu înseamnă întotdeauna cea mai bună calitate sau cea mai mare fiabilitate și, cu siguranță, nici cea mai mare capacitate. Acesta din urmă este un aspect esențial pe care trebuie să-l luați în considerare, mai ales dacă unitatea de alimentație publică pe care o conduceți sau administrați este una de dimensiuni mari, care poate găzdui sute de clienți simultan. Investiția într-un produs de calitate superioară poate aduce beneficii pe termen lung.

Brandul menționat anterior, care activează de mai bine de 30 de ani pe o piață foarte competitivă cum este industria HoReCa, este dedicat furnizării de camere de frig de înaltă calitate, construite cu materiale durabile și tehnologii avansate. Fiabilitatea acestor echipamente vă oferă liniștea și încrederea că produsele dumneavoastră perisabile, materii prime precum carnea, peștele, fructele sau legumele, sunt păstrate în condiții optime.

  1. Eficiența energetică

Un alt aspect important de luat în considerare este reprezentat de eficiența energetică. Camerele frigorifice mai ieftine pot consuma mai multă energie, ceea ce se traduce în costuri mai mari, pe termen lung. Însă modelele din oferta furnizorului menționat anterior sunt proiectate să fie eficiente din punct de vedere energetic, utilizând tehnologii inovatoare, care reduc consumul, fără a compromite performanța. Astfel, veți economisi bani și veți contribui inclusiv la protejarea mediului înconjurător, un trend mai actual și necesar decât oricând.

  1. Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare

Când alegeți un model ieftin de cameră frigorifică, este posibil să "renunțați" de bunăvoie la unele funcționalități importante sau caracteristici suplimentare. În schimb, Fresco Expert oferă câteva modele care sunt proiectate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. Spre exemplu, aceste utilaje vin echipate cu sisteme avansate de control al temperaturii, iluminare LED și opțiuni de înregistrare a datelor, pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră sunt păstrate în condiții optime, înainte de a fi servite clienților, integrate în feluri de mâncare dintre cele mai diverse.

  1. Asistența și serviciile post-vânzare

Nu în ultimul rând, alte aspecte cruciale în achiziționarea unui model de cameră frigorifică sunt reprezentate de asistența și serviciile post-vânzare. În cazul modelelor ieftine sau achiziționate de la alți furnizori, este posibil să nu beneficiați de suport adecvat, în cazul unor probleme sau neclarități. Însă, un magazin care prosperă în domeniu încă din 1992 se preocupă, cu siguranță, de satisfacția clienților săi și vă poate oferi asistență în orice moment. Echipa lor de experți vă poate ajuta cu instalarea, întreținerea și orice alte nevoi legate de camera de frig.

În concluzie, achiziționarea celei mai ieftine alternative nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Calitatea, eficiența energetică, funcționalitatea și asistența post-vânzare sunt aspecte cheie care trebuie luate în considerare. Iar, acum, știți la cine să apelați dacă vă doriți echipamente de înaltă calitate, cu caracteristici superioare și suport excelent, astfel încât să puteți avea încredere că produsele dumneavoastră perisabile sunt păstrate în cele mai bune condiții posibile.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close