Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Decorează-ți casa cu amintiri de neuitat, alegând tablouri personalizate de la JESS PRINT

Decorează-ți casa cu amintiri de neuitat, alegând tablouri personalizate de la JESS PRINT

Decorarea casei este procesul prin care o simplă locuință devine ,,acasă”. Fotografii, mici decorațiuni hand-made, suveniruri din vacanțe, tablouri și multe altele reprezintă modalitatea prin care îți pui amprenta asupra casei.

Decorează-ți casa cu amintiri de neuitat, alegând tablouri personalizate de la JESS PRINT
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2022   •   13:57

Trebuie să alegi obiecte decorative care se potrivesc locuinței și personalității tale, cu o semnificație aparte, pe care le poți privi ore în șir fără să te plictisești. Îți recomandăm ca pentru pereți, să optezi pentru tablouri personalizate.

Astfel, cele mai prețioase amintiri ale tale pot sta la loc de cinste și le poți admira oricând dorești. Suntem convinși că și persoanele care îți vor trece pragul le vor admira și vor dori să aibă tablouri asemănătoare.

În cazul în care nu știi de unde poți comanda astfel de obiecte, descopera tablouri personalizate de pe site-ul Jess Print.

Acolo, vei găsi numeroase produse, printre care și tablouri deosebite, realizate pe sticlă sau pe pânză, în funcție de preferințele tale. Poți opta pentru tablouri cu mesaje și cu imagini, pentru tablouri cu hârți stelare și multe altele.

Procesul de personalizare este foarte simplu. La fiecare produs, vei regăsi detalii despre modul în care poate fi personalizat: adăugare imagini, text, date, nume și așa mai departe. Tot ce trebuie să faci este să completezi aceste detalii pe site, sa plasezi comanda și să aștepți curierul. Atât de simplu și de ușor!

Să mai spunem și că fiecare dintre aceste tablouri are și un suport special, astfel că le poți și expune, nu doar atârna pe pereți? Dacă ți-am stârnit curiozitatea, în continuare îți vom prezenta trei dintre aceste tablouri, care ne-au plăcut în mod special și pe care le poți comanda și tu.

Pentru că am menționat harta stelară, nu puteam să nu începem prin a-ți recomanda acest Tablou Harta Stelara. Nu este doar un obiect decorativ, ci poate reprezenta și cadou deosebit, pe care îl poți oferi jumătății tale cu ocazia aniversării căsătoriei. Tabloul poate fi personalizat cu numele voastre, locația, data și bineînțeles harta stelară din momentul în care ați devenit o familie.

Dacă ai prea multe poze dragi și nu știi pe care să o alegi pentru a o transforma în tablou, nu trebuie să îți mai faci griji.

Alege acest Tablou personalizat cu 12 poze si mesaj și vei putea să înrămezi mai multe amintiri decât te-ai fi așteptat. Pentru a personaliza tabloul, tot ce trebuie să faci este să trimiți cele 12 poze dorite și un mesaj care să le completeze.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și acest Tablou personalizat cu o poza si versurile preferate. Este ideal pentru a marca data nunții sau a altui eveniment deosebit de important din viața de cuplu.

Îl poți personaliza cu o fotografie, versurile alese, numele voastre, data evenimentului și de asemenea poți alege mărimea pentru tablou.

Dacă ți-au plăcut toate aceste tablouri, tot ce ai de făcut este să intri pe site-ul Jess Print și comanzi preferatul sau preferatele tale! Tot acolo vei găsi și alte modele deosebite.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close