Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Florident, una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Brașov

Florident, una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Brașov

Ca răspuns la cererea tot mai mare a pacienților pentru servicii de înaltă calitate, peste standard, în domeniul stomatologiei, clinica Florident din Brașov este unul dintre locurile în care îți dorești să ajungi dacă ai nevoie de servicii stomatologice.

Florident, una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Brașov
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Oct 2022   •   15:45

Pentru a răspunde așteptărilor clienților, a fost creat un loc modern, dar în același timp confortabil și spațios, dotat cu aparatură medicală și de diagnostic de cea mai înaltă calitate și cu medici specialiști dedicați în totalitate meseriei.

Inovație și experiență

Cu o echipă din cei mai buni specialiști, clinica Florident oferă servicii în domeniul implantologiei, chirurgiei dentare, protetică, ortodonție, stomatologie estetică și pedodonție.

Datorită faptului că fiecare pacient este unic, tratamentele și recomandările sunt adaptate în funcție de nevoile și dorințele fiecăruia, căci doar în acest fel pot fi garantate rezultate satisfăcătoare de ambele părți. Doar ținând cont și de preferințele pacienților, misiunea medicilor de a avea grijă de zâmbetul acestora este îndeplinită.

Experiența acumulată și observațiile privind nevoile unui număr tot mai mare de pacienți au condus la crearea unui spațiu primitor și prietenos, astfel încât atât cei mici, cât și pacienții în vârstă care simt teamă de stomatolog să se poată relaxa alături de personalul clinicii.

Se garantează cea mai înaltă calitate a serviciilor în domeniul stomatologiei și, unul dintre cele mai importante aspecte care merită apreciate, este faptul că prima consultație stomatologică este gratuită. Nu trebuie decât să suni pentru o programare! 

De ce este clinica Florident renumită pentru serviciile oferite în Brașov?

Te întrebi de ce clinica stomatologică Florident iese în evidență față de alte cabinete și clinici? Există mai multe motive, pe care le vei descoperi în continuare.

Medicii stomatologi profesioniști se bucură de încrederea pacienților și au primit câteva premii prestigioase de-a lungul timpului. Acestea sunt acordate cu ajutorul pacienților care au apreciat profesionismul, cunoștințele, dar și abordarea extrem de prietenoasă față de fiecare pacient. Pe de o parte, încrederea este o mare distincție și, pe de altă parte, este, de asemenea, un mare angajament pentru asigurarea celor mai înalte standarde de tratament.

 Încă de la începutul funcționării sale, întreaga echipă de specialiști și personal medical a depus toate eforturile pentru a menține cele mai înalte standarde de tratament, garantând fiabilitatea și satisfacția pacienților.

De asemenea, pacienții beneficiază în clinica Florident de o îngrijire dentară cuprinzătoare, fiind efectuate atât proceduri simple, tipice, cât și unele foarte avansate, ce necesită experiență și cunoștințe vaste din partea medicilor stomatologi.

Pentru a fi siguri că tratamentul stabilit va obține rezultate optime, se folosesc numeroase instrumente și metode de diagnostic. Datorită acestui fapt, probabilitatea de succes a tratamentului este garantată la 99% dintre pacienți.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Alertă majoră. România ar putea rămâne cu doar 8 milioane de locuitori
x close