Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Funcții moderne ale aparatelor de aer condiționat

Funcții moderne ale aparatelor de aer condiționat

De la an la an, producatorii de aparate de aer condiționat sunt într-o continuă căutare pentru a veni cu cele mai bune funcții pentru utilizatorii finali. Necesitatea și utilitatea acestui tip de produs este recunoscuta și din cel în ce mai mulți producători caută să inoveze și să vină în sprijinul utilizatorilor cu fiecare noua aditie la produse.

Funcții moderne ale aparatelor de aer condiționat
de Georgiana Adam    |    14 Iun 2021   •   16:34

Iată câteva dintre cele mai moderne funcții pe care le veti găsi la aparatele de aer conditionat hitachi:

1.Funcția de temporizare săptămânală

Ce aduce ca beneficiu această funcție este adaptabilitatea aparatului la stilul de viață al familiei. Dacă spre exemplu, stilul de viață al familie este unul activ și presupune ca toții membrii pleacă dimineața de acasă la serviciu, la școală sau la alte activități, atunci nu este necesară funcționarea aparatului în intervalul în care nimeni nu este acasă. S-ar irosi energie în mod inutil.

Pe de altă parte, daca la prânz te vei întoarce acasă, sau copiii revin de la școală, aparatul de climatizare poate să reintre în funcțiune până ajunge la o temperatură dorită.

O funcție ca aceasta te scapă de grija clasică ‚,Oare am uitat aerul condiționat pornit ?’’. Este adevărat că aceste lucuri pot fi reglate și de pe o aplicație în cazul în care există opțiunea aceasta, dar tot va trebui sa stai cu grija unui task de care nu ai nevoie într-o zi aglomerată.

Până la 4 programe pot fi setate săptămânal pe un aparat.

2.Aplicație online

Face referire de fapt la o aplicație care poate fi instalată pe smartphone și de unde se pot face tot felul de setări după bunul plac. Aplicația poate fi gasită prin scanarea unui cod QR sau direct din magazinele online de aplicații.

După instalarea aplicației vă puteți crea un cont de utilizator și următorul pas este să vă autentificați în aplicatie. La nivel de aplicație pot exista mai mulți utilizatori dar doar unul trebuie setat ca utilizator principal.

Aceste specificații pot să difere de la un sistem la altul dar cele mai multe pun la dispoziție varianta pentru utilizatori multipli. Mai mult decât atât, la cele mai noi modele sunt disponibile și comenzile vocale.

Fie prin Amazon Alexa, fie prin Google Assistent, principalele funcții ale dispozitivului (temparatura, viteza etc. ) pot fi controlate doar prin voce. Temperatura poate fi setată diferit pentru fiecare cameră, dacă doriți.

Mare parte dintre funcții pot fi personalizate și setate pentru diverse intervale în fiecare zi, sau o dată la două zile per săptămână.

Principala funcționalitate a aparatului de aer conditionat este aceea de a îmbunătăți calitatea termică dintr-o încăpere dar ceea ce aduc în plus toate ajustațiile moderne sunt un plus de confort, de adaptabilitate de stilul de viață care este mult mai pe repede înainte, față de trecut.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close