Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Google Workspace for Education - tot ce trebuie să știi

Google Workspace for Education - tot ce trebuie să știi

Fiecare școală, universitate sau orice altă formă de educație este unică în felul ei, unicitate care se extinde de la elevi la profesori sau tehnologia folosită.

Google Workspace for Education - tot ce trebuie să știi
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2022   •   17:43

Această unicitate cere soluții moderne și flexibile, precum suita de aplicații bazate pe cloud Google Workspace for Education.

Ce este Google Workspace for Education?

Google Workspace for Education este un set de instrumente și servicii native Google personalizate pentru școli, instituții de învățământ și, în general, pentru educația în sistem hibrid. Pachetul de aplicații este conceput special pentru a oferi opțiuni unice și personalizate fiecărei instituții în parte, în funcție de obiectivele și nevoile acesteia.

Cu Google Workspace for Education, toți utilizatorii din instituția de învățământ au acces la aceste instrumente care susțin comunicarea și colaborarea neîntreruptă. Ca administrator al suitei, veți avea ocazia să susțineți predarea orelor, să încurajați productivitatea în rândul elevilor, să susțineți eforturile profesorilor și să protejați în același timp datele, identitatea și securitatea întregii școli.

Videoconferințe și lecții la distanță organizate în Google Meet, o platformă completă Google Classroom, căsuțe electronice Gmail cu domeniul școlii, spațiu de stocare în Cloud pentru fiecare elev și profesor și control și siguranță, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile suitei for Education.

Care sunt planurile Google Workspace for Education disponibile?

Google Workspace for Education are o versiune absolut gratuită, numită Fundamentals, care poate fi folosită de orice școală sau universitate.

Pentru a beneficia de această versiune care include până la 10.000 de licențe Workspace, instituția trebuie să îndeplinească aceste două cerințe:

  • Să fie acreditată și recunoscută de autorități;

  • Să furnizeze certificate de educație recunoscute la nivel național sau internațional pentru învățământ primar, gimnazial sau superior

În acest pachet, instituția beneficiază de:

  • Toate instrumentele educaționale de bază

  • Căsuță poștală Gmail cu domeniul @numeleșcolii.ro

  • Aplicații pentru colaborarea online, inclusiv Documents, Sheets, Presentations, Forms, Classroom

  • Videoconferințe în Google Meet și chat în Google Chat

  • Control și management de siguranță

  • Conformitate cu GDPR

În afara acestui pachet gratuit, Google Workspace for Education vine și sub forma a trei planuri plătite cu multiple opțiuni pentru organizația pe care o gestionați:

  • Google Workspace for Education Standard: toate beneficiile din pachetul Fundamentals, plus setări avansate de securitate și control administrativ avansat

  • Teaching and Learning Upgrade: toate beneficiile din pachetele inferioare, cu funcții și capabilități extinse pentru videoconferințe, extensii pentru platforma Classroom și rapoarte de originalitate, incluzând și lucrări din proprietatea școlii

  • Google Workspace for Education Plus: include toate beneficiile din pachetele inferioare plus funcții adiționale pentru anumite servicii, precum urmărirea prezenței în Google Meet

La ce aplicații ai acces prin Google Workspace for Education?

Pachetul de aplicații Google Workspace îți va asigura inovație, continuă supraveghere pedagogică, metodologie perfecționată pentru învățământul la distanță, oportunități egale și competențe digitale pentru întregul personal și corp de studenți.

În pachetul Google Workspace for Education, vei avea acces la

  • Aplicații pentru colaborare neîntreruptă: Docs, Slides, Sheets, Drive, Forms, Jamboard

  • Aplicații pentru a îmbunătăți productivitatea: Classroom, Assignments

  • Aplicații pentru o comunicare flexibilă: Gmail, Meet, Chat

  • Aplicații pentru sarcini: Keep, Calendar, Tasks

  • Aplicații administrative

În calitate de partener premium Google, FOTC susține departamentele IT care fac educația posibilă cu ajutorul tehnologiei. Cu aplicațiile Workspace, școlile au mai multe opțiuni și o mai mare flexibilitate pentru a alinia educația hibridă perfectă pentru nevoile și obiectivele lor.

AI nevoie de suport pentru a testa sau personaliza Google Workspace for Education pentru școala pe care o conduci? La FOTC vei găsi consiliere personalizată pentru a îți migra școala în cloud.

Creează un fundament sigur pentru educația digitală și contactează chiar acum experți certificați Google din partea FOTC.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close