Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Idei de decor de lux pentru sufragerie pentru a crea un spațiu de invidiat

Idei de decor de lux pentru sufragerie pentru a crea un spațiu de invidiat

Ideile de sufragerie de lux sunt sinonime cu opulența. Decorul în casă, alegerile de design axate pe anumite stiluri, palete de culori, aranjamente de mobilier și așa mai departe pot crea o cameră de zi luxoasă

Idei de decor de lux pentru sufragerie pentru a crea un spațiu de invidiat
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2022   •   14:22

Ce face ca o cameră de zi să fie luxoasă?

Livingul este epicentrul casei tale. Primește cei mai mulți vizitatori și este locul în care îți petreci cea mai mare parte a timpului, așa că este esențial să-l amenajezi corect.

  • Culoarea este totul

Cel mai bun mod de a face un loc să pară mai opulent este să folosești tonuri care se completează reciproc. Alegerea a două culori și tonurile lor variate va asigura acest lucru. 

  • Concentrează-te pe iluminat

Un living ar trebui să fie bine iluminat. Combinația perfectă sunt ferestrele mari, care aduc multă lumină naturală și lămpi poziționate corespunzător și iluminat de tavan.

  • Decide asupra unui punct culminant

Zona de zi ar trebui să aibă o temă coerentă, fie că este vorba de culoarea, textura sau forma mobilierului. Alegeți o culoare pe care să o utilizați ca evidențiere sau ceva pentru a adăuga un punct grafic.

  • Textura este critică

Textilele de calitate superioară fac diferența între un spațiu de locuit care se simte luxos și unul care pare ieftin. Alege cuverturi, perne și covoare de calitate care completează camera. 

  • Piese de mobilier de calitate

Alege niște piese de mobilier, cum ar fi fotolii comode VidaXL sau canapele, care să exprime calitatea. De asemenea , poți opta pentru alte piese de mobilier care să nu încarce, ci care să definească zona. La VidaXL găsești articolele perfecte.

Ce culori sunt luxoase?

Un living are un design interior meticulos planificat, care reprezintă gustul tău unic. Vopselele de lux permit combinarea culorilor puternice pentru un impact robust.

  • Alb-negru —combinația preferată pentru o cameră de zi somptuoasă este alb-negru. Pereții albi cu urme de albastru pudra și accente negre creează o atmosferă grandioasă.

  • Gri și auriu — Similar cu combinația de alb și negru, accentele de gri și auriu pot fi destul de elegante și primitoare. Un contrast între covor și draperii poate crea o estetică curată și îndrăzneață.

  • Galben, portocaliu și citrice — Această combinație poate fi puțin greu de executat. Atunci când sunt combinate în proporții perfecte, nuanțele pot da sufrageriei un sentiment de vitalitate și lux.

  • Mentă și roz — Pentru o paletă discretă, cu efect calmant, roz și verde mentă sunt ideale. 

Este simplu de înţeles că un decor de lux pentru sufragerie va creşte considerabil valoarea proprietăţii şi totodată confortul personal. Dealtfel trebuie luate în considerare şi detaliile legate de durabilitate. Să optezi pentru vopsele de calitate şi pentru corpuri de mobilier premium înseamnă că vei invești inteligent pe termen lung.

Materialele calitative au întotdeauna durabilitate mai ridicată faţă de cele de masă şi pot fi exploatate în condiţii optime mulți ani. Mobila pentru dining bine selectă va îmbogăți estetica locuinței, va putea fi utilizată perioade lungi păstrându-şi aspectul impecabil, deci cu siguranță poate fi considerată o investiţie pe termen lung in confort și bunăstare.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close