Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tu știi cum te poate influența licența unui cazino? Află importanța sa și cum poți verifica acreditarea unui operator

Tu știi cum te poate influența licența unui cazino? Află importanța sa și cum poți verifica acreditarea unui operator

Înainte de a începe să te distrezi la jocurile de noroc preferate, este important să faci o mică documentare asupra locului (virtual sau fizic) unde îți vei face investițiile.

Tu știi cum te poate influența licența unui cazino? Află importanța sa și cum poți verifica acreditarea unui operator
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2021   •   13:56

Mediul online oferă numeroase oportunități, însă el conține și multe curse periculoase, care îți pot oferi experiențe de neuitat, dar într-un sens negativ. Pentru a evita astfel de situații, nu trebuie să aloci decât câteva momente de atenție.

La un cazino licențiat, ai siguranța că el își desfășoară activitatea legal, că îți pune la dispoziție platforme sigure și stabile pe care să te distrezi.

În plus, el îți va achita dările către stat în funcție de câștigurile pe care le obții, îți va pune la dispoziție metode de plată protejate corespunzător și îți va oferi o gamă vastă de divertisment.

Spre exemplu, ai libertatea să alegi dintre nenumărate versiuni de jocuri care pot fi găsite la un cazino licențiat care au și un RTP avantajos, și o grafică foarte bună.

Află în continuarea articolului cum să verifici dacă un operator are licență din partea ONJN, de ce este atât de important să aibă una, dar și cum te influențează acest lucru.

Ce este ONJN și de ce este o instituție atât de importantă pentru jucători

Oficiul Național al Jocurilor de Noroc este instituția care se ocupă exclusiv de întreaga industrie iGaming, în România.

Pentru a funcționa legal, un operator de gambling, fie el online, fie el offline, va fi nevoit să aplice pentru o licență, să treacă prin procesul de verificare și ulterior, dacă îndeplinește toate condițiile, va avea aprobarea ONJN.

Este extrem de important să fii atent la acest detaliu înainte să îți creezi cont la un cazino virtual, pentru că nefuncționând legal, o companie poate să creeze diverse probleme, inclusiv de ordin financiar.

Cum poți știi sigur că un cazino își desfășoară legal activitatea

Pentrua a te asigura că un operator are licență din partea ONJN, poți verifica în două locuri. Cel mai la îndemână, probabil, este să accesezi site-ul său și să te uiți în partea de jos (neagră) a oricărei pagini.

Acolo sunt cel mai adesea, menționate toate informațiile “administrative”, precum compania-mamă de care aparține cazinoul, țara unde este înregistrată firma, numărul licenței și perioada de valabilitate, dar nu numai.

O altă variantă este să intri pe site-ul oficial al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc România și să cauți operatorul pe care vrei să-l verifici. Aici vei găsi toate informațiile administrative de care ai nevoie pentru a știi mai multe despre cazinoul care te interesează.

Care sunt beneficiile de a juca la un cazino licențiat și ce pericole poți evita în acest fel

Odată ce ți-ai făcut cont la un operator legal, vei avea siguranța că îți desfășori activitatea pe platforme sigure și stabile. În plus, toate informațiile pe care le oferi, date personale sau bancare, vei știi că sunt criptate cibernetic la cel mai înalt nivel.

La un cazino legal, este perfect normal să îți fie solicitate date precum CNP-ul, adresa ori o poză după buletin pentru că toate trebuie verificate, conform legii. În schimb, la o agenție ilegală, dacă prezinți toate aceste date, riști foarte mult să îți fie furate și folosite ilegal.

În plus, odată ce ai făcut o depunere, nu vei întâmpina probleme tehnice nemotivate sau care nu pot fi remediate, mai ales când vei vrea să faci o retragere.

La un cazino care funcționează ilegal, nu poți face nimic în această privință și nu ai garanția că persoane rău intenționate nu îți pot fura diverse informații importante.

De ce să te chinui să remediezi o problemă, când ai libertatea și posibilitatea să o previi? Alocă-ți câteva momente pentru a verifica cele mai importante detalii ale unui cazino, astfel încât să eviți orice situație neplăcută care poate avea repercusiuni negative majore.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close