Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Must-have pentru garderoba ta: jacheta din denim

Must-have pentru garderoba ta: jacheta din denim

Moda se schimbă mereu și mereu…și mereu. Însă este un articol vestimentar atemporal, versatil, pe care îl vedem în fiecare an: jacheta din denim sau, cum îi  spunem în țara noastra, geaca de blugi. Jachetele sunt disponibile în diferite modele.

Must-have pentru garderoba ta: jacheta din denim
de Georgiana Adam    |    23 Mai 2023   •   11:15

Poți alege ceea ce dorești, fie că alegi un model supradimensionat, un model lung sau un model cropped.

Pe lângă diferitele modele, acestea sunt disponibile și în diverse culori și imprimeuri. În ceea ce ne privește, aceasta este geaca de vară perfectă!

Poți citi în acest articol mai multe despre de ce această jachetă nu trebuie să lipsească din garderoba ta. În plus, vom află mai multe și despre alte produse din denim.

Geaca de jeans este ușor de combinat

La fel că blugii, poți combina o jachetă de blugi la nesfârșit! Poți combina aproape orice ținută cu o jachetă din denim. O poți purta cu succes peste rochia ta de vara preferată sau o poți combină cu o pereche de pantaloni frumoși.

Denim pe denim este, de asemenea, un mix câștigător în orice sezon! Poartă blugii tăi preferați și combină-i cu o jachetă din denim. Poți alege o jachetă de blugi în aceeași culoare cu blugii tăi sau poți face combinații în culori diferite. Totul depinde de ceea ce dorești tu și de cum te simți cel mai bine.

Există o geacă de denim pentru toată lumea

Gecile de blugi sunt disponibile și potrivite pentru toată lumea. Datorită diferitelor modele și stiluri, articolul este potrivit pentru fiecare stil vestimentar.

O geacă din denim cu tot felul de insigne drăguțe, o variantă roz cu imprimeu cool sau o jachetă din denim ripped supradimensionată vor sta oricând bine pe oricare dintre noi.

De asemenea, dacă vrei să arăți că vedetele anilor ‘80, precum Madonna sau Janet Jackson, alege o geaca jeans couture.

Geaca de blugi este purtabilă în (aproape) în fiecare anotimp

Fie că este vară, primăvară sau toamnă, o jachetă din denim este întotdeauna bună. Toamna, poartă geaca peste puloverul tău preferat, primăvara o poți purta ca jachetă intermediară și vara este ideală pentru serile răcoroase.

Știai că există și geci din denim căptușite? Poți purta, deci, o geacă de denim și iarnă, cu condiția să nu îngheți, desigur.

Geaca de blugi este atemporală

O jachetă din denim este, desigur, atemporală. Aceste articole vestimentare sunt la modă de ani de zile. Indiferent de modelul pe care îl alegi, cu siguranță nu ai cum să dai greș. Denimul este și o țesătură versatilă, care nu se demodează niciodată. Fie că este vorba de blugi clasici din denim sau de o rochie șic din denim, denimul poate duce orice ținută la următorul nivel. Denimul este noul negru!

Să vedem și ce alte articole vestimentare din denim poți alege, pe lângă sau asortate cu geaca de blugi din garderoba ta.

Să nu uităm de blugii clasici 

Nu se poate nega că blugii clasici sunt un must-have în garderoba oricărei femei. Sunt versatili, confortabili și pot fi purtați la un look casual sau chiar smart-casual.

Cel mai important lucru pentru a putea oferi mai mult stil acest look este să găsești perechea potrivită pentru tipul tău de corp. Indiferent dacă preferi blugi cu o talie înaltă, evazați sau blugi skinny, asigură-te că se potrivesc bine și îți flatează silueta. Poți combina blugii cu un top drăguț și adidași pentru un look casual. Pentru o ieșire în oraș, în special seara, poți combină cu ușurință blugii cu o bluză transparentă și o pereche drăguță de pantofi cu toc.

Alege și rochii din denim

Rochiile din denim devin din ce în ce mai populare în fiecare an și sunt o alegere perfectă pentru o zi de vară sau o ținută de weekend. De la rochii cămașă la rochii maxi, există o mulțime de stiluri diferite din care să alegi. O rochie lejeră din denim în combinație cu sandale de vară este perfectă pentru o zi la plajă.

Pentru o ocazie formală poți alege o rochie din denim închis la culoare. Asortează rochia cu o pereche de botine elegante, Pentru a da o formă rochiei, poți folosi o curea în jurul taliei. Astfel vei avea un look complet! Ai grijă însă să nu arăți pe country style, decât dacă intenționezi să faci asta. 

Nu spune “nu” salopetelor din denim

Salopetele din denim sunt o alternativă modernă și elegantă la o rochie din denim sau la o pereche blugi. Sunt perfecte dacă dorești să întorci toate privirile.

O salopetă din denim poate fi purtată dressy sau casual, în funcție de ocazie. Însă îți poți transforma rapid aspectul casual adăugând accesorii. Pentru zilele mai călduroase alege o salopetă scurtă, care îți oferă o ținută reușită.

Acestea sunt cele mai populare piese din denim. Dacă rochia și salopeta sunt piese opționale în garderobă, nu putem spune același lucru despre geaca de blugi și pantalonii din denim. Aceste două piese nu trebuie să lipsească din nicio garderobă, indiferent dacă ești adepta stilului elegant, classic sau sport. Sunt piese ce pot fi combinate cu multiple alte articole vestimentare pentru a obține look-uri diferite. Dacă nu ai încă măcar una din cele două piese, ar trebui să iei numaidecât măcar geacă de blugi. Vei vedea că geaca, dar și blugii sunt două articole vestimentare utile atunci când trebuie să mergi rapid la magazinul din colț și în multe alte situații.

Așa că, cu siguranță nu ar trebui să uităm de țesătura denim atunci când facem cumpărături pentru o garderobă nouă. Cu accesoriile și stilul potrivite, poți purta denim zi sau noapte și poți face o declarație oriunde te duci!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close