Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tehnologie inovatoare lansată pentru atingerea obiectivului "o Românie fără fum"

Tehnologie inovatoare lansată pentru atingerea obiectivului "o Românie fără fum"

Construirea unui viitor fără fum primește, de astăzi, un nou impuls în România. Philip Morris Internațional a lansat noile dispozitive IQOS ILUMA, primele din istoria de produse ale companiei care nu mai folosesc o lamelă de încălzire, ci se bazează pe tehnologia "Smartcore Induction System". Vorbim despre un design complet nou, care livrează mai mult aerosol și care nu necesită curățare.

Tehnologie inovatoare lansată pentru atingerea obiectivului "o Românie fără fum"
Sursa foto: Philip Morris Internațional
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2023   •   09:19

IQOS ILUMA funcționează cu o gamă nouă de rezerve de tutun, care au propriul element de încălzire încorporat în interior și care, odată introduse în dispozitiv declanșează automat pornirea acestuia.

Viziunea Philip Morris Internațional de a înlocui fiecare țigară cu produse fără fum care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai puțin nocivă decât continuarea fumatului, a intrat într-o nouă fază. 

Mircea Scăunaşu, director general Philip Morris România:

„Să construiești o Românie fără fum este o provocare pe care ne-am asumat-o și care ne motivează în fiecare zi. Suntem prima companie care a privit spre viitor și care a mizat pe inovație și cercetare riguroasă. Așa a apărut IQOS.” 

Noile dispozitive IQOS ILUMA sunt o invovație majoră pe piața din România. Acestea folosesc inducția pentru a încălzi tutunul și a livra o experiență mult mai plăcută utilizatorilor.

Philip Morris International lansează în România două dispozitive: IQOS ILUMA PRIME și IQOS ILUMA.

IQOS ILUMA PRIME este cea mai avansată tehnologie din istoria sistemelor de încălzire a tutunului. Un design complet nou, o funcționalitate avansată și un principiu de funcționare inovator: fără lamelă, cu încălzire prin inducție și cu un element de încălzire încorporat în interiorul rezervei de tutun.

IQOS ILUMA are un design similar cu cel al generațiilor anterioare IQOS, oferă o experiență îmbunătățită și un gust constant atunci când este folosit. Este disponibil în cinci culori, cu opțiuni de accesorizare, cum ar fi inele de suport și ușițe interschimbabile.

Tommaso Di Giovanni, Vice President International Communications Philip Morris International:

„IQOS ILUMA este de departe cel mai bun IQOS pe care l-am adus pe piață. Asta pentru că ne-am îndreptat atenția către mai multe zone care puteau fi îmbunătățite. Acum, noul IQOS nu mai trebuie curățat, sistemul de încălzire a consumabilelor este diferit pentru că utilizează inducția, (TAIE) nu mai are o lamelă care întrecut se putea rupe și, de asemenea, pornește într-o manieră intuitivă, este suficient să introduci rezerva în el și imediat începe încălzirea. Să nu uităm designul, este mult mai bun, mai frumos decât dispozitivul precedent și vine mai bine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor noștri. Așa că aș spune că este de departe o îmbunătățire semnificativă. Peste tot unde a fost lansat a avut un succes uriaș.”

Noile dispozitive funcționează cu rezerve speciale de tutun. Acestea sunt complet sigilate și au o lamelă metalică plasată în interior. Odată introduse în suportul dispozitivului, lamela intră în contact cu un câmp magnetic special. Cu ajutorul inducției electromagnetice, lamela din rezervă începe să încălzească automat tutunul până la 350 ° C. Ca urmare, tutunul sigilat în rezervă se încălzește doar din interior, degajând nicotină în aerosolul pe care utilizatorul îl inhalează.

Denys Strobykin, Director Marketing & Digital, Philip Morris România:

„IQOS ILUMA folosește energie magnetică pentru a activa acest element de încălzire, fără a fi un conductor. Acest nou sistem permite transferul uniform de căldură dinspre dispozitiv, încălzind tutunul dinspre interior, ceea ce oferă o aromă omogenă. IQOS vine acum cu cea mai diversă gamă de accesorii, cu texturi diferite, culori și materiale diferite pentru elementele dispozitivului. Astfel încât utilizatorii vor avea un dispozitiv care va fi unic.”

Noile dispozitive sunt parte a misiunii Philip Morris Internațional de reducere a efectelor nocive ale tutunului, menite să ne ducă mai repede în etapa cu adevărat semnificativă pentru sănătatea globală – o lume fără fum. Compania lucrează de peste 20 de ani la dezvoltarea și evaluarea științifică a produselor fără fum, investind până acum peste 11 miliarde de dolari pentru a fundamenta științific, produce și comercializa aceste produse inovatoare. În acest sens, Philip Morris Internațional beneficiază de aportul a aproape o mie de oameni de știință, ingineri și tehnicieni de talie mondială care lucrează în centrele de cercetare ale companiei.

×
Subiecte în articol: Philip Morris International IQOS ILUMA
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close