Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav între o mașină și o căruță, în Vaslui. Un tânăr a fost transportat la spital în comă profundă

Accident grav între o mașină și o căruță, în Vaslui. Un tânăr a fost transportat la spital în comă profundă

Un grav accident rutier a avut loc pe DN 15D, între localitățile Todirești și Dumești din județul Vaslui. În urma impactului, trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital.

Accident grav între o mașină și o căruță, în Vaslui. Un tânăr a fost transportat la spital în comă profundă
Sursa foto: Facebook | SMURD
de Lili Trifu    |    04 Mai 2024   •   23:02

Două femei se aflau în autoturism, în timp ce în căruţă se aflau doi fraţi gemeni în vârstă de 24 de ani şi mama lor, în vârstă de 65 de ani.

În urma apelului la 112 la fața locului au ajuns pompierii militari și trei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, printre care și un echipaj cu medic. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei victime, între care un bărbat aflat în stare de inconștiență.

Autoturismul a fost avariat, căruța fiind ruptă în două. Echipajele de salvatori au evaluat victimele și au acordat primul ajutor bărbatului în vârstă de 24 ani, aflat în stare de inconștiență, care suferise traumatisme cranio-cerebrale și cranio-faciale. De asemenea, din accident au rezultat alte două victime, o femeie în vârstă de 65 ani și un alt bărbat în vârstă de 24 ani, membrii aceleiași familii, mai precis mama și fratele bărbatului aflat în comă.

Ambele persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victimele suferind multiple traumatisme. Femeia în vârstă de 65 ani a fost transportată la spital cu o ambulanță SMURD, victima fiind diagnosticată preliminar cu traumatism toracic, traumatism la membru inferior stâng, multiple escoriații și echimoze.

Cea de-a treia victimă, în vârstă de 24 ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Vaslui cu o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, bărbatul fiind diagnosticat cu traumatisme de bazin și membru inferior.

Cele două femei aflate în autoturism au fost evaluate și din fericire nu au necesitat îngrijiri medicale. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii de la Rutieră, care au deschis un dosar penal.

Surse de la UPU Vaslui au precizat că cel mai grav este unul dintre tinerii aflați în comă profundă, el suferind un traumatism craniocerebral și un traumatism de bazin. Celelalte două victime prezintă mai multe contuzii, dar sunt conștiente.

×
Subiecte în articol: accident Vaslui isu vaslui IPJ Vaslui
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close