Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Paletele de farduri, cadouri ideale de Dragobete pentru EA

Paletele de farduri, cadouri ideale de Dragobete pentru EA

După sărbătoarea iubirii, împrumutată de la americani – Valentine’s Day - urmează ca românii să celebreze iubirea în stil tradițional – prin Dragobete.

Paletele de farduri, cadouri ideale de Dragobete pentru EA
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2022   •   12:36

Pe 24 februarie, întreaga Românie ”iubește românește”, așa că declarațiile de dragoste și cadourile între îndrăgostiți trebuie să fie pe măsură. În ceea ce le privește pe ele, româncele, acestea adoră să se machieze și să se simtă frumoase în propria piele, așa că este destul de previzibil ce tip de cadouri le vor surprinde.

Produsele de machiaj, manichiură sau îngrijire corporală sunt unele dintre cele mai potrivite daruri pe care le poți oferi în dar iubitei sau soției, de Dragobete. Mai jos poți citi câteva sugestii despre cum să alegi produsele de frumusețe ideale pentru a-ți face fericită partenera!

3 palete de farduri pe care le poți oferi cadou

Dacă vorbim despre produse de machiaj, ai o varietate de opțiuni pentru a alege cadoul perfect. Un ruj, un set de pensule, palete cu farduri de pleoape sau de obraz, fonduri de ten sau seturi care conțin mai multe astfel de produse sunt doar câteva dintre variante. Cel mai simplu si sigur cadou rămâne, însă, paleta de farduri. Aceasta este nelipsită din trusa de cosmetice ale unei femei. Dar cum alegi paleta de farduri ideala?

  1. ”Aruncă” un ochi în trusa de machiaj a partenerei tale pentru a descoperi nuanțele sale favorite.

Este un sfat de care ar fi bine să ții cont, dacă nu vrei să dai greș în alegerea paletei de farduri ideale. Vei putea observa care sunt nuanțele pe care iubita ta le preferă și pe care le folosește cel mai des. Urmărește cu atenție dacă folosește farduri de pleoape cu sclipici (glitter, strălucitoare) sau, dimpotrivă, nuanțe mate.

  1. Fii atent la dimensiunea paletelor de farduri pe care le folosește.

În industria cosmetică există o varietate de palete de farduri. Dincolo de nuanțele și texturile fardurilor, acestea se împart în palete de dimensiuni mai mari sau mai mici. Există palete de farduri cu 2, 4, 6 nuanțe diferite sau chiar cu 10, 12, 24 sau mai multe nuanțe. De regulă, paletele de dimensiuni mari (cu mai multe culori disponibile) sunt folosite de make-up artisti.

Vei ști să te orientezi dacă vei observa ce tipuri de palete de farduri preferă partenera ta. Poate că unele de dimensiuni mici – pe care le poate strecura mai ușor în trusa cosmetică – sau, dimpotrivă, poate preferă culori variate, așa că are palete de farduri cu multiple culori și deci, de dimensiuni mai mari.

  1. Fii atent dacă folosește culori naturale sau ceva mai intense.

Urmărește care sunt cele mai uzuale palete pe care le folosește iubita ta. Poate preferă culorile neutre și machiajul natural, de zi, ori poate că este adepta unor stiluri de machiaj mai intens și folosește culori mai închise.

După ce ai făcut această mică ”investigație”, e timpul să treci la... cumpărături! La Cupio găsești mai multe variante de palete de farduri de ochi. De asemenea, poți opta și pentru palete de farduri mixte – ce conțin atât culori destinate întregii fețe (obrajilor), cât și doar ochilor.

Iată care sunt cele trei palete de farduri ideale pentru a fi oferite cadou:

Skin Shades – o paletă versatilă ce oferă strălucire, bronz și sculptare! Conține șase nuanțe pentru contur, luminozitate și bronz. Poate fi aplicată atât pe ten, cât și pe pleoape.

Pretty Fabulous – conține 18 culori pigmentate cu finish metalic, mat, sidefat și glitterat. Cu acestea pot fi create look-uri de seară, cât și de zi.

Nude Flavours – ideală pentru femeile care preferă nuanțele mate. Conține șase nuanțe mate de bej, arămiu și maro, toate având o textură fină și pigmentată.

Ce alte cadouri de Dragobete îi poți dărui?

Dacă rămânem tot la capitolul produselor de make-up, poți să alegi si alte cadouri de Dragobete pentru femeia specială din viața ta. Pentru machiajul ochilor ai la dispoziție și alte produse, cum ar fi – mascara, creioanele de ochi sau tușurile pentru conturarea privirii. În ceea ce privește restul feței, mai poți achiziționa fonduri de ten, rujuri de buze sau iluminatoare.

Nici produsele de manichiură nu sunt mai prejos când vine vorba despre cadourile de Dragobete pe care le poți dărui iubitei tale. Orice femeie care se îngrijește și are stimă de sine adoră lacurile de unghii sau ojele semipermanente. Poți alege un kit de ojă semipermanentă ce include toate produsele necesare pentru obținerea unei manichiuri rezistente.

O cremă, un ulei de corp, un set de produse pentru păr sau un set de pensule profesionale de machiaj sunt și alte idei de cadouri de care orice femeie se va bucura!

×
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close