Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor: o carte excepțională, disponibilă la BOOKZONE

Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor: o carte excepțională, disponibilă la BOOKZONE

BOOKZONE îți pune la dispoziție o carte excepțională, scrisă de către Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea: Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor.

Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor: o carte excepțională, disponibilă la BOOKZONE
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Oct 2022   •   21:20

Oricine ar trebui să citească această carte deosebită și să pună în aplicare sfaturile oferite, pentru a-și menține mintea sănătoasă. Dr. Alexandru Vlad Ciurea este un medic și profesor de neurochirurgie ce are o experiență de peste 50 de ani în descifrarea felului în care funcționează creierul uman.

De-a lungul timpului, și-a dorit ca tot mai multe persoane să învețe cum să fie sănătoase, din toate punctele de vedere. Astfel, a lansat cartea Sanatatea creierului pe înțelesul tuturor, iar paginile acesteia explică ce înseamnă o viață echilibrată pentru un creier sănătos.

Cartea a fost deja citită atât de către specialiști, cât și de către oameni care vor să știe cum își pot păstra sănătatea creierului, iar reacțiile sunt cele mai bune.

O descriere atotcuprinzătoare și în același timp pe înțelesul tuturor a celui mai important organ, organul suprem: creierul, venită din condeiul unuia dintre cei mai mari neurochirurgi contemporani; această carte unește lumea medicală de cea non-medicală precum unește corpul calos cele două emisfere - și dacă nu înțelegi asta atunci trebuie să citești această carte. Un must-have în 2022! Dr. Mihai Pautov – Medic Specialist Chirurgie Generală

Pe scurt despre Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea

Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea are o experiență de peste 50 de ani în domeniul neurochirurgiei, realizând peste 23000 de intervenții chirurgicale. De asemenea, a elaborat 35 de monografii în domeniile neurochirurgiei, problemelor de alimentație și managementului sănătății. De menționat faptul că domnia sa este Membru de Onoare al Academiei Române, membru al Academiei de Științe Medicale și membru al Academiei Oamenilor de Știință din România. Este și fondatorul Departamentului de Cercetare în Neuroștiințe al Spitalului Clinic Bagdasar Arseni. În prezent, preda neurochirurgia la UMF Carol Davila.

De ce merită să ai această carte în bibliotecă?

Această carte este ideală pentru oricine vrea să își schimbe stilul de viață și să își mențină sănătatea mentală. De asemenea, dacă ești mereu obosit sau dacă ai ajuns la burnout, urmând sfaturile din această carte, îți poți recăpăta sănătatea. Astfel, vei învăța cum să îți protejezi creierul și cum să previi apariția bolilor degenerative și afecțiunilor neurovasculare. În plus, este o carte potrivită și pentru părinții care își doresc să asigure copilului un mediu ideal de dezvoltare.

În plus, în această carte vei găsi și răspunsurile la o serie de întrebări pe care cu siguranță ți le-ai pus și tu la un moment dat în viață:

  • Cum îți poți antrena creierul pentru a fi mai sănătos?

  • Ce impact au gândurile pozitive și negative asupra sănătății creierului?

  • Ce alimente sprijină performanțele intelectuale?

  • Cum recunoști depresia și epuizarea nervoasă și ce poți face pentru a-ți regăsi echilibrul?

  • Cât de eficientă este cafeaua, când și cum trebuie consumată?

  • Ce se întâmplă atunci când visezi, dormi sau ești stresat?

  • Ce poți face pentru a a-ți ajuta creierul să se odihnească?

  • Ce este neuroplasticitatea și în ce măsură se regenerează celulele nervoase?

Așadar, comandă această carte de la BOOKZONE și învață cum să ai grijă de sănătatea creierului tău

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close